Andronikus Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Witam Nie zdążyłem zagłosować w ankiecie -> co 2 tygodnie Skalarx -> Wszystkiego Najlepszego (będziesz w TGB ?)
Iverson Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 (będziesz w TGB ?) Ty się nie pytaj jego , tylko sam przyjedź , daleko nie masz :gwizdanie:Skalar wszystkiego najlepszego i 200+ PS i 400+Nm życzę
Andronikus Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 (będziesz w TGB ?) Ty się nie pytaj jego , tylko sam przyjedź , daleko nie masz :gwizdanie: Jak będzie chociaż 5 aut to przyjadę
skalarx Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH ZA ŻYCZENIA :oklaski: :oklaski: (krzyk na forum - usprawiedliwiony )
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 (będziesz w TGB ?) Ty się nie pytaj jego , tylko sam przyjedź , daleko nie masz :gwizdanie: Jak będzie chociaż 5 aut to przyjadę to już możesz wyjeżdżać bo na bank będzie :gwizdanie:
skalarx Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 (będziesz w TGB ?) Ty się nie pytaj jego , tylko sam przyjedź , daleko nie masz :gwizdanie:Skalar wszystkiego najlepszego i 200+ PS i 400+Nm życzę Po prostu Ive, jak ja przyjadę to i parę fur za mną :polew:. Teraz juz wiesz z kim gadać :gwizdanie: Skalar wszystkiego najlepszego i 200+ PS i 400+Nm życzę Ty to mi chyba życzysz żeby mnie silnik wyprzedził i żebym bez samochodu został
Iverson Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 (będziesz w TGB ?) Ty się nie pytaj jego , tylko sam przyjedź , daleko nie masz :gwizdanie:Skalar wszystkiego najlepszego i 200+ PS i 400+Nm życzę Po prostu Ive, jak ja przyjadę to i parę fur za mną :polew:. Teraz juz wiesz z kim gadać :gwizdanie: Skalar wszystkiego najlepszego i 200+ PS i 400+Nm życzę Ty to mi chyba życzysz żeby mnie silnik wyprzedził i żebym bez samochodu został no to zapraszam w sobotę , Andronikus ostatnio mieliśmy 11 aut a i tak nie wszyscy byli :gwizdanie:
Sub Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Ponawiam prosbe o 5 minut waszego czasu tj waszego samochodu zeby zdiagnozowac moj poniewaz nie chce kupowac czesci w ciemno. Doslownie 15 minut mi potrzeba. ???
Dibo Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Ponawiam prosbe o 5 minut waszego czasu tj waszego samochodu zeby zdiagnozowac moj poniewaz nie chce kupowac czesci w ciemno. Doslownie 15 minut mi potrzeba. ??? Ja będę w Rzeszowie chyba dopiero na najbliższym spocie także narazie Ci nie pomogę. Zapytaj może mA4ćka.
slaweq Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 Iverson wpadaj w sobote do Rzeszowa.. A gdzie Ty tu Iversona widzisz
slaweq Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 Faktycznie jest Ive zapraszam do Resy i wieczorem na :drunk:
Andronikus Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 no to zapraszam w sobotę , Andronikus ostatnio mieliśmy 11 aut a i tak nie wszyscy byli :gwizdanie: :gwizdanie: jak 11 to pewnie zaglądnę
Iverson Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Faktycznie jest Ive zapraszam do Resy i wieczorem na :drunk: chopoky o takich imprach to muszę z miesiąc wcześniej wiedzieć , kurde dzięki za zapro ale nie dam rady , inne plany niestety mam
skalarx Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 chopoky o takich imprach to muszę z miesiąc wcześniej wiedzieć , kurde dzięki za zapro ale nie dam rady , inne plany niestety mam O kurde Trzeba audiencji jak u papieża :gwizdanie:
mA4ciek Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 w Rzeszowie też biało tak jak w Sanoku?
ykk Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 w Rzeszowie też biało tak jak w Sanoku? :shocked:
Rekomendowane odpowiedzi