mA4ciek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 .. bo skalarx jeszcze śpi w moim samochodzie :nabijasie: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 10:35_________________________________________________ Marcin widzę że coś po drodze Ci się przytrafiło , skoro dziś używasz tylko słowa ssij :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Marcin a Ty to byś wkoncu przyjechał jak człowiek na bo zawsze coś ściemniasz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Już Kubica pooglądany Marcin, dopadło mnie stado napalonych osiemnastolatek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ale jestem chyba to jest najważniejsze ...... a kto alkoholika Mać.....a odwiezie? :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 11:29_________________________________________________ Marcin, dopadło mnie stado napalonych osiemnastolatek :gwizdanie: :polew: :cool1: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 11:30_________________________________________________18-scie to one miały, ale do setki :polew: , po drodze cos wspominałeś ze gustujesz w 82 latkach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Marcin, dopadło mnie stado napalonych osiemnastolatek :gwizdanie: nie przejmuj się jakoś dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 oj dzieci dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Kurde tak patrze to wy się za... znacie to sam nie wiem czy przyjadę bo pewnie będę stał jak klocek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Rewelacja... mnie po praktycznie nigdy glowa nie boli Mógłbym stwierdzić co innego, albo raczej, że boli nie głowa, a wszystko inne :polew: Kurde tak patrze to wy się za... znacie to sam nie wiem czy przyjadę bo pewnie będę stał jak klocek Na początku mało kto ma wiedzę więc się nie przejmuj i jedź na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Rewelacja... mnie po praktycznie nigdy glowa nie boli Mógłbym stwierdzić co innego, albo raczej, że boli nie głowa, a wszystko inne :polew: Łukaszu ciiii :polew:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 12:13_________________________________________________ Kurde tak patrze to wy się za... znacie to sam nie wiem czy przyjadę bo pewnie będę stał jak klocek Daj spokój..., na początku nikt się nie znał..., przyjezdzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Łukaszu ciiii :polew: Tak też myślałem A może to będzie tańsze?? http://www.allegro.pl/item600785692_sterownik_pompy_wtryskowej_vp_audi_2_5tdi.html potem tylko nastawnik poprawić i gra Generalnie błąd Sławka dotyczy sterownika, ale nie znam tematu na tyle żeby móc stwierdzić, że wymiana tego będzie skuteczna. Sławek to był błąd 01318 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tak, to był błąd 01318.[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 12:16_________________________________________________Łukaszu a jest mozliwe, że pompa padła bo za bardzo dostała po pupie? Silnik zgasł przy ponad 4000 obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tak, to był błąd 01318. Poczytaj to: http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=66470&postdays=0&postorder=asc&start=0 Sprawdź dobrze to co napisał Meszrum i ten co miał problem - możesz to sam zrobić, ale raczej i tak stawiam na padniętą pompę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tak, to był błąd 01318. Poczytaj to: http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=66470&postdays=0&postorder=asc&start=0 Sprawdź dobrze to co napisał Meszrum i ten co miał problem - możesz to sam zrobić, ale raczej i tak stawiam na padniętą pompę. Dobry wątek, dzieki A odnośnie tego co Meszrum tam napisał... to masz na mysli? "1. jest duże prawdopodobieństwo, że poluzowała Ci się wtyczka na pompie wtryskowej [ta od elektronicznego sterowania] - zacznij od tego; 2. sprawdź bezpieczniki [oraz wszelkie połączenia kabli w ich okolicach]; 3. sprawdź uziemnienie w.w.; 4. sprawdź klemy na aku." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tak, to był błąd 01318. Poczytaj to: http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=66470&postdays=0&postorder=asc&start=0 Sprawdź dobrze to co napisał Meszrum i ten co miał problem - możesz to sam zrobić, ale raczej i tak stawiam na padniętą pompę. Dobry wątek, dzieki A odnośnie tego co Meszrum tam napisał... to masz na mysli? "1. jest duże prawdopodobieństwo, że poluzowała Ci się wtyczka na pompie wtryskowej [ta od elektronicznego sterowania] - zacznij od tego; 2. sprawdź bezpieczniki [oraz wszelkie połączenia kabli w ich okolicach]; 3. sprawdź uziemnienie w.w.; 4. sprawdź klemy na aku." ad 1) nie poluzowała się bo ją wyciągnąłem i założyłem z powrotem i nic.[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 13:50_________________________________________________ Generalnie błąd Sławka dotyczy sterownika, ale nie znam tematu na tyle żeby móc stwierdzić, że wymiana tego będzie skuteczna. Sławek to był błąd 01318 ? 01318 - Control Module for Injection Pump (J399) 49-10 - No Communications - Intermittent [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 13:53_________________________________________________ .. bo skalarx jeszcze śpi w moim samochodzie :nabijasie: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 10:35_________________________________________________ Marcin widzę że coś po drodze Ci się przytrafiło , skoro dziś używasz tylko słowa ssij :polew: skalarx, mały ściemniaczu , to klucz do zamka włożył o 08:25 godzina do spotu, a tu promile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jak tam się skończyła impreza????? Ja właśnie wróciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ja też już w domu :gwizdanie: Furek było sporo... czekamy na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 jak udał się spocik ...mam nadzieję że super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Spocik mega Rekordowe 26 furek Ja dopiero wrociłem bo posiedzielismy w pizzeri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Spocik mega Rekordowe 26 furek Ja dopiero wrociłem bo posiedzielismy w pizzeri no to mega gratulacje ode mnie :good: :good: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi