mech15 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 aaaaaaaaa, to ten nieogolony w ciemnym filcowym płaszczu, teraz już kojarzę
slimaczek89rz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 a ja zaraz jade pierwszy raz w życiu na narty mam nadzieję że sie nie zabije gdzie jedziesz??[br] w Handzlówce byłem, jestem mega zadowolony, kumpel mieszka koło stoku to u niego zostawiłem auto, nie ma uja... na przyszły sezon kupuję sprzęt [br] w Handzlówce jest orczyk z tego co wiem, to pewnie cię wyszarpało, jedź do Przemyśla (właśnie wróciłłem :kox:) to jeszcze przed końcem sezonu zakupisz sobie narty :decayed: nie było tak źle to był mój pierwszy raz a co do sprzętu to nie wyrobie w tym sezonie.. kolega załatwia za free sprzęcicho, ale na wiosne mam zamiar coś kupić
GM Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 a ja się dzisiaj dowiedziałem że Jeden z Nas nosi na łapce zegarek za 13.000 PLN Aż mi szczęka opadła Poczułem się biedakiem przy moim Dieslu Pozdro serdeczne - niedługo wpadnę po coś czarnego - potrzebuję do garniaka na Slub Siostrzyczki , mam nadszieję że Kolega da dobry rabacik Pozdro GM "stały klient" ))))) :polew: :polew: .........dobre , ale się uśmiałem z rana :> ps. oczywiście zapraszam (zawsze coś poczarujemy z ceną )
Wiczel Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Tak wracając do tych kradzieży, przeglądam i znalazłem tylko złapanych niedawno młodziaków co rąbneli Szewiego na nowym mieście http://www.24informacje.pl/podkarpackie/rzeszow-sprawcy-kradziezy-samochodu-zatrzymani-11057.html O albo tu, kradzieże samochodów wypadają jajgorzej, wogóle wszystkie kradzieże ujowo http://www.podkarpacka.policja.gov.pl/statystyki-policyjne2/
Miroo Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 a kolega w jakim sklepie z zegarkami pracuje? bo niewykluczone że będę coś zmieniał co prawda zegarka za 13 tys nie kupię ale może coś tańszego też się znajdzie
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 a kolega w jakim sklepie z zegarkami pracuje? bo niewykluczone że będę coś zmieniał co prawda zegarka za 13 tys nie kupię ale może coś tańszego też się znajdzie Zegaris - Millenium Hall. Sam kupiłem już trzy sztuki i polecam . Fajni Goście, ładne zegarki a jak dobrze pogadasz to i rabat wysępisz
GM Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 a kolega w jakim sklepie z zegarkami pracuje? bo niewykluczone że będę coś zmieniał co prawda zegarka za 13 tys nie kupię ale może coś tańszego też się znajdzie Zegaris - Millenium Hall. Sam kupiłem już trzy sztuki i polecam . Fajni Goście, ładne zegarki a jak dobrze pogadasz to i rabat wysępisz :notworthy: Jarek po takiej reklamie, nie pozostaje mi nic innego,jak dać Ci w prezencie jakiegoś "sikora " :polew:
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Marcin, wiadomo że dobry sikor jest najlepszą i jedyną właściwie biżuterią dla Faceta a propos, widziałem że macie fajną Brunetkę w Firmie kolejny powód żeby tam zaglądnąć
GM Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Marcin, wiadomo że dobry sikor jest najlepszą i jedyną właściwie biżuterią dla Faceta ..., oj tam, oj tam :naughty: :polew: :polew: Tak serio,też jestem takiego zdania (no może jeszcze spinki do mankietów )
mech15 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jest 4.00 i odpaliłem B8 jest 12:00 i nie odpaliłem B5 Kto może mi pomóc, jakiś prostownik podrzucić?? muszę dziś kupić nowy aku
mech15 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 mój też coś słabo już kręci jak ci jeszcze kręci to wpadnij na Leszczyńskiego, bo trzeba mojego odpalić
wrclaguna Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 ,a z piątku na sobotę -31 no to ładnie przymrozi
bocieq Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 ,a z piątku na sobotę -31 o ja piernicze... apokalipsa Jak narazie b6 odpala bez zająknięcia ale przy -31 to chyba będzie ciężko
slimaczek89rz Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 u mnie ledwo obraca wałem przy -16 a mam prostownik to na noc nie chce mi się wyłazić z domu [br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 20:19_________________________________________________coś mnie plecy bolą ostatnio.... :gwizdanie: http://www.rzeszowiak.pl/atrakcyjna-masazystka-z-duzym-biustem-mila-atmosfera-i-2048752
slimaczek89rz Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 oj tam oj tam. jak zdatna to trzeba by się wybrać oczywiście na masaż :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 chyba SIXU coś masuje, pogadaj z nim
Rekomendowane odpowiedzi