Gość Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 11 osób zatrzymano za korupcję przy egzaminach na prawo jazdy
siara Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 11 osób zatrzymano za korupcję przy egzaminach na prawo jazdy W Nowym Sączu czystkę zrobili zimą. W dzień, gdy Młoda miała egzamin
slimaczek89rz Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Panowie:hi: Gdzie w Rzeszowie dostane żarniki d2s?
mech15 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Jaką akcję wczoraj widziałem: jadę 4 z Łańcuta do Rzeszowa, wiadomo nowa, równa droga... lecę lewym pasem, i dojeżdża do mnie srebrny mercedes R... przed przejściem (ograniczenie do 50) zjeżdżam mu na prawy żeby jechał. Już mam się za nim puścić, ale w lusterku widzę zapieprzającego granatowego vana z szybami na czarno i z jakimiś dziadostwem na dachu, w pierwszej chwili pomyślałem, że to te cienkie ledowe koguty, ale gdy mnie wyprzedził okazało się że to Vito i ma jakiś panel na całym dachu. Dojechał tego srebrnego mercedesa na tylnej szybie zapaliła się choinka światełek a z okna pasażera lizak i na pobocze... w życiu bym się nie spodziewał dostawczaka, także uważajcie
slimaczek89rz Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 też właśnie słyszałem że vito jeździ po okolicy:disgust:
sharg Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 To inspekcja. Maja jeszcze vectre c na krakowskich numerach (KR) z videoradarem. Maja prikaz podreperowac budzet do konca roku, takze ostroznie koledzy.
Gość Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 podobno Rząd jest zniesmaczony gdyż wpływy z mandatów do budżetu są dużo mniejsze niż kochany Rząd się spodziewał
PILOT_24 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Panowie:hi:Gdzie w Rzeszowie dostane żarniki d2s? dzwoń tu: 500064754 mają dobre ceny i szeroki asortyment w tym zakresie.
mech15 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 podobno Rząd jest zniesmaczony gdyż wpływy z mandatów do budżetu są dużo mniejsze niż kochany Rząd się spodziewał
mech15 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 chyba chłodnica nieszczelna....ale to nie w moim aucie, luz
wrclaguna Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Noce coraz zimniejsze Pany Niezapomnijcie ,ze SPOT jest w NIEDZIELE o godz. 16.00
Gość Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Uratował sąsiadce życie, potem ją zabił
wrclaguna Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Podkarpacie: Raport "Seksualność Polaków 2011". Nawet gimnazjaliści płacą za seks! - 11 października 2012
Gość Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 wczoraj wieczorem znalazłem ją pod Sklepem, Ekspiedientka powiedziała że rano ktoś ją wyrzucił z samochodu i odjechał - dzisiaj już baciaruje u mnie w chacie i jest mega zadowolona - co widać na foto
grzes1150 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 http://images41.fotosik.pl/1789/8cfb9b13c3894fffmed.jpg wczoraj wieczorem znalazłem ją pod Sklepem, Ekspiedientka powiedziała że rano ktoś ją wyrzucił z samochodu i odjechał - dzisiaj już baciaruje u mnie w chacie i jest mega zadowolona - co widać na foto :thumbup1: do mnie od czasu do czasu na chatę wpada taki "diabeł"
wrclaguna Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Dzis zagladne na SPOTA wziąść VCDSa ?
Slawek Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Ja też zaglądnę, jak możesz Grzesiu to weź VCDSa. Ja swoim jakoś nie mogę się połączyć z telefonem, może Twoim się uda by MF tam aktywować. slaweq jak byś był jeszcze na forum dziś (czyli przed spotem - jeśli się wybierasz), to czy wziąłbyś dla mnie kubek na spota (jak jeszcze są), zamówienie jak będzie trzeba uzupełnię później w gadgetach.
wrclaguna Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Tak było kilka autek oraz rowerzyści Trochę po VAG-owaliśmy kilka Audiczek .
Rekomendowane odpowiedzi