Opublikowano 17 Lipca 201313 l Ja jezdze z kamerką Ja też się przymierzam. Powiedz Grzesiu ile trzeba zapłacić za tego rodzaju sprzęcik, żeby to nie było jakieś strasznie kosmiczne, ale żeby też jakość nagrania była jakaś w miarę możliwa. Oglądałem jakąś za 150zł ale nie wiem czy to jest coś warte czy potem wyjdą pixele na pół ekranu
Opublikowano 17 Lipca 201313 l Czyli ta którą polecał mi sprzedawca nie była pewnie wcale taka zła Dzięki Grzesiu! Wróciłeś już do formy? Ze zdrówkiem OK?
Opublikowano 19 Lipca 201313 l ĐвŃОйŃŃ Ń ĐťŃĐ´ŃПи ŃноŃНО ŃĐľŃониоП bus with the people fell into the river - YouTube
Opublikowano 22 Lipca 201313 l Pany gdzie kupie żarniki hid od ręki w Rzeszowie albo okolicach. Wiem wiem ze hid .... najlepiej 5000 K co by nie kusić za bardzo niebieskich
Opublikowano 23 Lipca 201313 l Pany gdzie kupie żarniki hid od ręki w Rzeszowie albo okolicach. Wiem wiem ze hid .... najlepiej 5000 K co by nie kusić za bardzo niebieskich Xenonmarket jakby Cię coś interesowało, pisz do mnie na prv zrobimy możliwość odbioru w Rzeszowie
Opublikowano 28 Lipca 201313 l Ja jezdze z kamerką Ja też się przymierzam. Powiedz Grzesiu ile trzeba zapłacić za tego rodzaju sprzęcik, żeby to nie było jakieś strasznie kosmiczne, ale żeby też jakość nagrania była jakaś w miarę możliwa. Oglądałem jakąś za 150zł ale nie wiem czy to jest coś warte czy potem wyjdą pixele na pół ekranu Ja mam z Auchana za jakies 80 zł i daje rady super sprawa
Opublikowano 28 Lipca 201313 l Ja jezdze z kamerką Ja też się przymierzam. Powiedz Grzesiu ile trzeba zapłacić za tego rodzaju sprzęcik, żeby to nie było jakieś strasznie kosmiczne, ale żeby też jakość nagrania była jakaś w miarę możliwa. Oglądałem jakąś za 150zł ale nie wiem czy to jest coś warte czy potem wyjdą pixele na pół ekranu Ja mam z Auchana za jakies 80 zł i daje rady super sprawa Tak z ciekawości: ile czasu może nagrywać to urządzonko (i na jak dużej karcie pamięci)?
Opublikowano 29 Lipca 201313 l długość nagrania od karty pamięci jaka kupisz i ile nagrywasz ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ---------- a bez ładowania bateria ok 2 godzin dziala nie ładowana ---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ---------- był ktoś na spocie ? ja zajechałem ale przed 18 i nic cisza nikogo :facepalm:
Opublikowano 30 Lipca 201313 l Ekipa nie może się zebrać, zresztą w takich warunkach lepiej urządzić nocny spot.
Opublikowano 30 Lipca 201313 l Chłopaki, czy gdzieś w Rzeszowie można wypożyczyć bagażnik na rowery ? a może któryś z Was posiada do sedanka na dwa rowerki ?
Opublikowano 30 Lipca 201313 l Na nocny spot chętnie bym się pisał. Ale żeby chociaż kilka osób zadeklarowało obecność , a nie tak jak zawsze 2 może 3 samochody.
Opublikowano 31 Lipca 201313 l Będę wracał z pracy w piątek przed 22, więc może jeszcze uda mi się Was zastać