qujot Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Tylko u jakiegoś szamana trzeba dobrą pogodę zamówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Znaleziono klucze w parku Papieskim w Rzeszowie proszę o kontakt 725862591 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 SBR Street Battle Rzeszów - Poniedziałek 26 grudnia 2022 od 21.00 - 00:15 - Market B1 al. W. Witosa 35-114 Rzeszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 SBR Street Battle Rzeszów - Poniedziałek 20 maj 2023 od 21.00 - 2.00 - Najprawdopodobniej Market B1 al. W. Witosa 35-114 Rzeszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qujot Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Chyba się litrówka wkradła nie poniedziałek a sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 W dniu 19.05.2023 o 23:46, qujot napisał(a): Chyba się litrówka wkradła nie poniedziałek a sobota Było kopiuj wklej i jakiś dzień głupi został. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 dzieje się tam coś ciekawego ? kiedyś jeździłem na TKR cieplownicza, sikorskiego itp fajne czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 (edytowane) 15 godzin temu, czareq napisał(a): dzieje się tam coś ciekawego ? kiedyś jeździłem na TKR cieplownicza, sikorskiego itp fajne czasy Wyścigów nie ma i wtedy było jakoś ciekawiej. Teraz to pogadać i pooglądać można, posłuchać warkotu i strzałów. Tak wielka impreza, choć zakaz picia, to niektórzy piją, a samochody robią za stoliki. Policja też nadgorliwa. Impreza dla syna, który tam golfem 5 Gti jeździ. Ja już za stary, tylko pooglądać się z nim zabieram. Edytowane 23 Maja 2023 przez vvalery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k232 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Siema, wyprogramuje mi ktoś EGR w tym sterowniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi