edi_nt Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Koledzy, może ktoś zna jakiś dobry szrot z częściami do A4 B5. Szukam po necie ale jak dzwonie to już zawsze nie ma czegoś czego mi potrzeba a chciałbym kupić wszystko za jednym zamachem u jednego gościa. Mam wersje 1.8T Q z 96roku jakby ktoś wiedział o takim aucie na części to byłbym wdzięczny za info. Potrzebuje zderzak przedni, maske, pas przedni z dwoma chłodnicami, błotnik przedni od pasażera, poduszka powietrzna pasażera, pasy pirotechniczne i sensor na dwie poduszki i szyba przednia. no i prawą lampe z kierunkowskazem do przodu.
DARKDEWIL Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zagadaj z czakim22 tel 696 553 103 zajmuje się tylko audi polecam
czaki22 Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 juz odpisałem niestety brak a4 nie rosna na drzewach:)[br]Dopisany: 02 Lipiec 2008, 19:37 _________________________________________________zapytaj gosci w nowym saczy tam stoi a4 w sumie niedawno przyjechalo ale uprzedzam goscie przed reformą wiec ciezkie tematy
Rekomendowane odpowiedzi