Skocz do zawartości
IGNOROWANY

pompka centralnego zmiana z 8L0 862 257 L na 8L0 862 257 B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamieniłem pompkę od centralnego 8L0 862 257 L na 8L0 862 257 B ma funkcję pilota i alarmu, funkcja szyb z kluczyka po przytrzymaniu w prawo czy też w lewo szyby działają i tak samo jak przytrzymam przycisk na pilocie to mogę zamknąć czy też otworzyć szyby. instalacji alarmu nie mam. Pytanie

- czy da się zrobić tak by po zamknięciu z pilota błysneły mi kierunki i by była funkcja domykanie szyb, oraz czy można dołożyć alarm na podzespołach fabrycznych?

Opublikowano
zamieniłem pompkę od centralnego 8L0 862 257 L na 8L0 862 257 B ma funkcję pilota i alarmu, funkcja szyb z kluczyka po przytrzymaniu w prawo czy też w lewo szyby działają i tak samo jak przytrzymam przycisk na pilocie to mogę zamknąć czy też otworzyć szyby. instalacji alarmu nie mam. Pytanie

- czy da się zrobić tak by po zamknięciu z pilota błysneły mi kierunki i by była funkcja domykanie szyb, oraz czy można dołożyć alarm na podzespołach fabrycznych?

co do kierunków to możesz spróbować zmienić kodowanie ale nie wiem czy to coś pomoże bo ja próbowałem kilka razy i nic to nie dało z tym ze mam pompkę z inną literką na koncu (chyba G) więc dałem sobie spokój z tym bo trzeba by przerabiac instalacje, jedyne co musze jeszcze zrobić to dołożyć antene bo piolt działa tylko z bliska. a co do alarmu to napewno da sie dołożyć na ori gratach

Opublikowano

tą antenę to musisz podpiąć od kostki pompki do nadwozia ja tak zrobiłem i spoko

Opublikowano
tą antenę to musisz podpiąć od kostki pompki do nadwozia ja tak zrobiłem i spoko

z jakiej odległości działa ci pilot?

Opublikowano

20m