Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lpg w 2,0 130km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam instalację AEB komputer King - na mieście 13-14 litrów, na trasie 9-10 litrów. Autko ładnie chodzi, żadnych problemów. Pobór oleju troszkę wzrósł po zainstalowaniu LPG, teraz bierze około 0,45 litra na 1000km. Wcześniej to było około 0,35 litra na 1000 km.

Edytowane przez Rycerz 34

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja posiadam koltec-necam a objawy identyczne jak kolega wyżej Rycerz 34, identyko spalanie tyle że oleju bierze 100 ml więcej.

Opublikowano

Ja posiadam i śmigam od roku na LECHO SEC MINI 2 wtryskiwacze BARRACUDA praktycznie te same, co HANA można powiedzieć, że jeszcze lepsze. A na gazie idzie lepiej jak na benzynie spalanie na trasie 7.7 litra i mogę się śmiało zakładać, że tyle spale a w mieście w granicach 10L, ale to wszystko zależy jaką kto ma nogę, bo jak ktoś daje cegłą po gazie to spali 15L i więcej. Instalacja kosztowała mnie 2500zł także tutaj nie ma, co oszczędzać, bo zaoszczędzi się te 200zł a ktoś założy badziewną instalacje gazową z której będzie więcej szkody niż pożytku i dodatkowa udręka jeżdżenie na regulacje, która po czasie i tak nie skutkuje. Ja osobiście ze swojej instalacji jest bardzo zadowolony byłem tylko raz na darmowym przeglądzie całej instalacji, którą robią w gratisie po przejechaniu 1000km. Pozdrawiam