Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ONLY B5] 1.8T+ quattro, H&R, skaya, Lorinser 18x8,5J i inne duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skrecisz gwint na wiosne to zrobimy jakiego spota, pozbieramy chlopakow i sie co popstryka:wink:

Opublikowano

Fajna fureczka Pzdr. Miliona życzę

Opublikowano
  • Autor

Wtryski seria i dlatego wynik taki a nie inny :wink: Za jakiś czas będą inne i korekta.

Niutek jest :kox::kox: ale sprzęgło zaczyna niedomagać (już wcześniej potrafiło popuścić) ale to przez Q :naughty:

Logi, logi .. nic ciekawego tam nie ma :decayed: pw

Na wiosnę będzie walka z gwintem i kółkami, foty można popykać czemu nie.. ale to przecież nudna seria jest :grin:

Opublikowano

Na wiosnę będzie walka z gwintem i kółkami, foty można popykać czemu nie.. ale to przecież nudna seria jest :grin:

Nudna seria?? :wink: hehe, znam tez strzal takich niutow, tylko najgorsze jest to, że po jakimś czasie jest juz malo :whistling: Trzeba wtedy dumac co dalej :grin:

Opublikowano
  • Autor

mało było po trzech dniach :grin:

A co do LPG to jedyna różnica jest przy dystrybutorze :jerk:

Opublikowano

jak zglebisz to na rs'ach bedzie dobrze:wink:

Opublikowano
  • Autor

rs chyba idą do żyda :decayed:

Opublikowano

to kup cos lepszego:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

i tu zaczynają się schody.. :doh:

---------- Post dopisany 04-02-2014 at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany 02-01-2014 at 12:31 ----------

Sezon 2014 będzie w takich laczkach

felga1_zps65ba0795.jpg

felga2_zps0299152d.jpg

18" ET35 do tego gumka 215/35 lub 215/40 co na 8,5J jakoś będzie wyglądać, pewnie jakiś dystans na tył no i oczywiście gwint najniżej na ile pozwoli podjazd do domu :decayed:

Zastanawiam się tylko czy nie pomalować ich w ciemniejsze srebro/stal co powinno lepiej wyglądać przy jasnej budzie :wink:

Opublikowano

No no alusy fajne ciekaw jestem jak będzie wyglądały na audi:naughty:

Opublikowano

Kiedy gumy i przymiarka?

Opublikowano

Mógłbyś napisać ile Cię kosztował łańcuch i napinacz? Przymierzam się już od jakiegoś czasu, aby wymienić to u siebie ale obiło mi się o uszy, że z robocizną to ok. 1500zł nie moje. Prawda to?

Opublikowano
  • Autor

Gumy i przymiarka jak już będą miały być założone, na 1BA jeszcze by mi klisze w aparacie rozsadziło :grin:

Za części + wymianę u mechanika wyszło niecałe 800, jak sam ogarniesz wymianę to sporo z tego zostanie w kieszeni.

Warto jeszcze wrzucić nową uszczelkę pod dekiel zaworów, ja jej nie wymieniałem bo założyłem nową pół roku wcześniej a dekiel i tak jeszcze będę ściągał i dawał do malowania.

Opublikowano

ładny lifcik :grin:

Opublikowano
  • Autor

00007_zps1afe19ed.jpg

Najbardziej aktualne foto, obok 2.8 Q brata

Szkoda, że już drogi czarne :kwasny:

Opublikowano
i tu zaczynają się schody.. :doh:

---------- Post dopisany 04-02-2014 at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany 02-01-2014 at 12:31 ----------

Sezon 2014 będzie w takich laczkach

http://i1288.photobucket.com/albums/b482/masahuku1/felga1_zps65ba0795.jpg

http://i1288.photobucket.com/albums/b482/masahuku1/felga2_zps0299152d.jpg

18" ET35 do tego gumka 215/35 lub 215/40 co na 8,5J jakoś będzie wyglądać, pewnie jakiś dystans na tył no i oczywiście gwint najniżej na ile pozwoli podjazd do domu :decayed:

Zastanawiam się tylko czy nie pomalować ich w ciemniejsze srebro/stal co powinno lepiej wyglądać przy jasnej budzie :wink:

pakuj 215/35 ładnie sie układa na 8,5J

AudiA47.jpg

Opublikowano
  • Autor

Da się na tym po naszych pięknych drogach jechać nie bojąc się o rozcięcie gumy lub urwanie felgi na pierwszej dziurze?

Jak na razie jestem przyzwyczajony do parkowania na krawężnikach i omijaniem dziur też się zbytnio nie przejmowałem :decayed:

Jakie masz ET? ociera coś gdzieś?

Opublikowano
Da się na tym po naszych pięknych drogach jechać nie bojąc się o rozcięcie gumy lub urwanie felgi na pierwszej dziurze?

Jak na razie jestem przyzwyczajony do parkowania na krawężnikach i omijaniem dziur też się zbytnio nie przejmowałem :decayed:

po pierwszym sezonie bedziesz tak wyczulony, że i na 15 bedziesz omijał dziury:wink:, ja tak latam i póki co opony i felgi całe:kox:

Opublikowano
  • Autor

A co z obcieraniem? Dać dystans na tył 5mm?

215/40 nie jest dużo wyższe a może będzie mniej stresu :decayed:

Opublikowano
A co z obcieraniem? Dać dystans na tył 5mm?

215/40 nie jest dużo wyższe a może będzie mniej stresu :decayed:

ja miałem z tyłu 8,5J et27, po założeniu dystansu, i nic nie tarło, tylko mam lekko naciągniete błotniki:wink: