Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ONLY B5] 1.8T+ quattro, H&R, skaya, Lorinser 18x8,5J i inne duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Myślałem, że da się przyciemnić lekko chrom ale po próbach na starych lampach stwierdzam, ze słabo by to wyszło, a całkiem czarne lampiszony będą pewnie zbyt ciemne i zbyt mocno będą się odcinać od reszty :kwasny: dlatego zastanawiam się nad folią, a w nocy niewiele jeżdżę :wink:

Rozumiem, że u Ciebie są bixy :slina:

Opublikowano

nie, nie mam bixów, niestety :facepalm: ale mam nowe odbłyśniki wrzucone i jest oki :good: bo kiedyś to była tragedia w nocy jechać... jak chcesz zobaczyć moje lampy po przeróbce to zerknij w mój wątek http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-ack-poprawianie-fabryki-cd-d-214301/

Opublikowano
  • Autor

Lampki super ale do jasnego auta pewnie tak nie będą pasić.

Ale wydech, motorownia i 312 :slina:

Opublikowano
Lampki super ale do jasnego auta pewnie tak nie będą pasić.

Ale wydech, motorownia i 312 :slina:

Staram się :wink::good: poszukaj na forum bo ja sreberka z takimi lampami widziałem i naprawdę bardzo dobrze się prezentowały... Ale twoja wola panie :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dzięki za pozytywne komenty.

Autko dostało nowe springi kręcone na zamówienie. Niestety tył nie siadł tak jak bym chciał a i przód mógł być 1-2cm niżej. Sprężyny są twardsze co wyraźnie czuć :wink: Tył pójdzie oczywiście do poprawki a nad przodem się zastanowię ale pewnie już tak zostanie bo nic nie przyciera :decayed:. Najgorsze, że będę musiał jeszcze raz wyciągać springi czego osobiście nie znoszę :doh:

Dodatkowo boczne migacze oberwały szprajem przyciemniającym.

http://i1288.photobucket.com/albums/b482/masahuku1/qq1_zps6fd4f9d6.jpg

postaw antenę do pionu :nose:

Opublikowano
  • Autor

Panie, anteny już nie ma :decayed: była tak bo nie biła po dachu przy otwieraniu bagaja, brat chciał wyprostować i została mu w ręce (pękła na cewce :doh:).

Mam inna antenkę (sirio 5000) w huy za długa jak dla mnie i bez magnesu, bo ktoś sobie wymyślił, że przykręci ją prosto do budy :facepalm: zestaw idzie do żyda..

Wleciały nowe klocki na tył TRW, stare miały już na prawdę dość :wink:

Opublikowano

Bo Sirio 5000 na magnesie to kiepski pomysł :decayed:

BTW ile za nią chcesz? :przebiegly:

Opublikowano

piękny kolor - jaki kod lakieru ?

Opublikowano
  • Autor
Bo Sirio 5000 na magnesie to kiepski pomysł :decayed:

BTW ile za nią chcesz? :przebiegly:

Bat straszny, przy hamowani pewnie biłby po masce, a przy przyśpieszaniu też po masce... samochodu jadącego za mną :grin:

coś ok 150, jak ktoś weźmie razem z radyjkiem (cobra 3) to za 200 kpl.

piękny kolor - jaki kod lakieru ?

LY1T - melange metalik

Opublikowano

Ciekawy kolorek, właściwy napęd.. Ino niżej posadzić :wink:

---------- Post dopisany at 01:26 ---------- Poprzedni post napisany at 01:24 ----------

I koniecznie po BIX do Qwertego, czarne :D

Opublikowano

Jak testowałem Sirio Performer 1000 (~195cm) to postawiłem ją na magnesie (tylko do testów) na dachu, pamiętam że wyglądała przerażająco groźnie :naughty:

Kurde, chętnie bym ją łyknął gdyby nie to że zanabyłem... odkurzacz do domu :bag:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Trochę zgłodniałem to odgrzeję kotleta :grin::grin:

Auto dostało nowy napinacz łańcucha i łańcuch (zestaw febi) + uszczelka, olej motul 5w40, nowy filtr oleju, kabinowy i powietrza.

Stary napinacz był jeszcze ori oooo z 99r

napinacza4_zps68a4f5de.jpg

Od jakiegoś czasu miałem połamany lejek do bagnetu oleju więc wleciał nowy.

lejek_zps1a756261.jpg

Audi dostało również moduł DRL :wink:

drl_zpsd4c31fd5.jpg

Jakiś czas temu udało się zupełnie przypadkiem nabyć gwint h&r który na montaż poczeka do wiosny :naughty:

Przymierzam się również do zmiany gratów w gazowni, tak że jeszcze w tym roku auto złapie jakiegoś virusa :naughty:

Na następny sezon pewnie wpadnie inne kółko :whistling:

Opublikowano

Ah ten kolor :jerk: "Napaczeć" się nie mogę :grin:

Jakieś kółko już masz na oku?

Ja cały czas dojrzewam do tego żeby ciut swoją kozę rzucić na kolana :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nad kołem muszę się dobrze zastanowić i poczytać kilka tematów, żeby nie kupić czegoś, co będzie ciężko upchnąć :wink:

To akurat do następnego sezonu "dojrzejesz" i koza klęknie :grin: Sam się sporo wahałem bo lubię wyskoczyć na chodnik przy parkowaniu a i omijaniem dziur się zbytnio nie przejmuję :decayed:

---------- Post dopisany 03-12-2013 at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany 20-11-2013 at 08:19 ----------

Dotarły nowe graty do gazowni (kme silver pod przewód 8mm i hana niebieska) i w piątek montaż wraz z wymianą przewodu pod autem (faro lub miedź 8mm).

Auto dostało też nowe świece, oczywiście NGK PFR6Q :wink:

Myślałem, że ogarnę to szybciej i jeszcze w tym tygodniu auto złapie virusa..

reduktor_zpsab183ee3.jpg

h2000_zps63e9918e.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te rs'y będą do sprzedania?:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Te rs'y będą do sprzedania?:wink:

raczej tak :decayed:

Auto po modernizacji gazowni, a od wtorku także po zabiegu :naughty:

Nie mam wykresu pod ręką (wrzucę w najbliższym czasie), póki co ok 190kM i 290nm. Przed wiosną wymiana wtrysków na większe i remap bo turbo jeszcze trochę pierdnie :decayed:

---------- Post dopisany 29-12-2013 at 19:15 ---------- Poprzedni post napisany 15-12-2013 at 11:01 ----------

Jest i wykres, mam nadzieję na 2 i 3 z przodu po zmianie wtrysków i korekcie :whistling:

Muszę jeszcze tylko butlę odwrócić bo jak zwykle źle założona a i przewód nieco załamany.

Tak czy inaczej nie poznaję auta po sofcie. Sprzęgło zaczyna strajkować, wymiana po zimie:wink:. Dziwię się, że fabrycznie audi tak kastrowało swoje auta..

Soft i strojenie LPG przez gregora10, polecam :wink: jeszcze nie raz zawitam jak nie z moim to z innym autem.

Jedno jest pewne, następne auto również będzie TB+lpg bo póki co nic lepszego do jazdy nie widzę :naughty:

Wykresanb_zps5bf04999.png

Opublikowano

no ładnie :thumbup1: gratuluje wyniku choć mogło by być więcej :decayed:

Opublikowano

Wykresik fajny, jakie miałeś wtryski na programie?

Wybieram się na program w styczniu do Gregora.. zobaczymy co wyjdzie u mnie z montażem DP :-)

Czemu wymieniłeś napinacz i łańcuch? Głośno coś rzegotało czy po prostu zrobiłeś to zapobiegawczo?

Opublikowano

Wrzucisz jakies logi po programie? Ciekaw jestem :-)

Wysłane za pomoca sputnika.

Opublikowano

Fajnie jest odczuwalny ten strzal z dolu Nm :kox: Kolego, jak Ci chodzi to wszystko na LPG, nie miales zadnych problemów ?? Ładny egzemplarz B5 trafiles