Misza86 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Witam, mam problem z moimi głośnikami w b5, posiadam głośniki tylko w przednich drzwiach, ostatnio zaczęły ostro "pierdzieć" zastanawiam się nad wymianą na coś takiego: Pioneer nowe głośniki dystanse Audi A4 B5 do 2001 (3049723679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. warto czy lepiej kupić jakieś oryginalne używki?
cacek89 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 oooo widzisz przed momentem założyłem podobny temat, teraz wpadłem na Twój dość podobny http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/glosniki-pioneer-ts-g1302i-266282/
reikeb Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Jak do normalnego słuchania tylko pod radio bez wzmacniacza powinny Ci wystarczyć. Choć w b5 jest system odseparowany seryjnie ale to w sumie nie szkodzi. Ja osobiście celował bym bardziej w jakis odseparowany system 2 drozny, czyli woofer osobno i wysykotonowy głosniczek ( tweeter ) osobno Hertz ma fajne zestawy w podobnym zakresie cenowym. Pamietaj żeby szukać 130mm głosników bo takie seryjnie są i powinny wejść bez modzenia
Rekomendowane odpowiedzi