r.kuderawiec Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Siema Tak jak w temacie Może mi ktoś opisać jak zachowuje sie auto na zużytych sprężynach (nie chodzi o pękniętą sprężne) bo mam całe sprężyny:banan: Z góry dzieki
kuzi_88 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Hej kolego! a w czym masz problem przy swoim audi?? jeżeli ci buja autem na zakrętach to raczej amory masz do wymiany sprężyna się aż tak nie zużywa chyba że masz peknięty jeden zwój to nawet widać bo auto opadnie trochę i dzwoni w kole:P
r.kuderawiec Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 No właśnie o to chodzi ze auto jest bardzo sztywne przód nisko stoi strasznie zle sie jezdzi po dziurach Amory mam nowe mają niecałe 2 miechy dałem za nie ponad 350zł :(zero amortyzacji na dziurach
kuzi_88 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 ....a sprężyny masz fabryczne? może masz jakieś sportowe i dlatego tak wisi nisko...sprawdź czy w ogóle masz seryjne od a4:) po 2 masz wrażenie że już dziś pisałeś do mnie w sprawie zawieszenia gwintowanego...??myle się??
r.kuderawiec Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 Mylisz się Kolego:) a wiesz jakie jest seryjne oznaczenie tych sprężyn ?
kuzi_88 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 No to sorki kolego za pomyłke:) a propo oznaczenia ja mam coś takeigo:part number 8D5511115S...
r.kuderawiec Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 A powiesz mi jakie masz kropki na sprężynie?
Rekomendowane odpowiedzi