Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ABC] V6 | Quattro |Fake| | kamera| 2DIN | JR15!! | UP UP seazon 2K17 by darek995 !

darek995

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem o tym :wink: klasę lachę na to bo zwraca uwagę tym na siebie :) dzieki za dobre słowo.

Teraz przymierzam sie do lampki lift albo lampki passat zrobionej na w8. I dużego lustra.

Jeszcze raz Darku życzę wam szczęścia na nowej drodze. Co do autka to jest na prawdę pięknie zrobiona, co do wlepy, nie oceniam bo mnie to nie ziębi i nie parzy ale widać nakład pracy przy furce. Jak tam, nadal chcesz moje fele? :kox:

No myślałem nad Arka, ale kupiec mi się na moją rozpłynął, i nici z tego... Raczej już nie będzie zainteresowany, no cóż, i tak szukam w q także nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :wink:

Jak cos to wpadnij w zimę to przewiozę Cie po śniegu :))

Felgi juz mam w domu na zimę 16" , teraz jeszcze czekam na heble z tylu ktore pojada od razu do Dev'a :)

Mały Up niedługo.

Przed tym autem miałem audi 90 2.3 i w zimę szału nie było jedynie na ręcznym sie cos dało robic ale to takie zbyt proste, ale odkąd kupiłem ta a4 w sumie nieświadomie to morda pierwszy raz sie cieszy w zimę :decayed: I każdy patrzy jak to? A4 na tył tez ciągnie? :)

Piękne auto, świetnie się prezentuje...gratuluję kolego! :naughty: Jak masz dokładnie zrobiony wydech? Też powoli myślę o przelocie...

Co do quattro, jeszcze na śniegu nie jeździłem, ale już ośki nie chcę :decayed:

Kiedyś wkleiłem jak gra :) może nagram cos ba dniach i jakaś fotę cukie od spodu jak będę kiedyś na kanale jak wjadę :)

Zamiast przednich katów mam tlumik przelotowy 2x Awg 330mm i zamiast środkowego 550mm Awg a końcowy seria :)

U mnie jest seria bez katów i z dziurawymi plecionkami, warczy to jak stary traktor... :decayed:

Chciałem kupić plecionki, 7m kwasówy i tylko z tego wyrezać przelot, tylko czy bez żadnej puchy nie będzie za głośno? Podeślij link do filmu bo przeleciałem na szybko cały temat i nie znalazłem ;)