darek995 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wiem o tym klasę lachę na to bo zwraca uwagę tym na siebie dzieki za dobre słowo. Teraz przymierzam sie do lampki lift albo lampki passat zrobionej na w8. I dużego lustra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 no to działaj panie z modami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Działań tylko teraz slub mam za tydzien i inne sprawy na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jeszcze raz Darku życzę wam szczęścia na nowej drodze. Co do autka to jest na prawdę pięknie zrobiona, co do wlepy, nie oceniam bo mnie to nie ziębi i nie parzy ale widać nakład pracy przy furce. Jak tam, nadal chcesz moje fele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Juz kupiłem można tak powiedziec heh A za życzonka dziękuje heh A ty nic nie działasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 To znaczy się z autem czy kobietą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Z jednym i drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 O pierwszym myślę, a kobietę już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Zaproponowałem mu swoje auto za dobry hajs to się zastanawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 No może się zagalopowałem z tym że mam, ale bardzo się staram o taką jedną piękną, nad autem też intensywnie myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 A co fury Łukasz szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 No myślałem nad Arka, ale kupiec mi się na moją rozpłynął, i nici z tego... Raczej już nie będzie zainteresowany, no cóż, i tak szukam w q także nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jak cos to wpadnij w zimę to przewiozę Cie po śniegu ) Felgi juz mam w domu na zimę 16" , teraz jeszcze czekam na heble z tylu ktore pojada od razu do Dev'a Mały Up niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Sam bym się przejechał kwatro zimą na śniegu przekonać się ile to warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Przed tym autem miałem audi 90 2.3 i w zimę szału nie było jedynie na ręcznym sie cos dało robic ale to takie zbyt proste, ale odkąd kupiłem ta a4 w sumie nieświadomie to morda pierwszy raz sie cieszy w zimę I każdy patrzy jak to? A4 na tył tez ciągnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Piękne auto, świetnie się prezentuje...gratuluję kolego! Jak masz dokładnie zrobiony wydech? Też powoli myślę o przelocie... Co do quattro, jeszcze na śniegu nie jeździłem, ale już ośki nie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Kiedyś wkleiłem jak gra może nagram cos ba dniach i jakaś fotę cukie od spodu jak będę kiedyś na kanale jak wjadę Zamiast przednich katów mam tlumik przelotowy 2x Awg 330mm i zamiast środkowego 550mm Awg a końcowy seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 U mnie jest seria bez katów i z dziurawymi plecionkami, warczy to jak stary traktor... Chciałem kupić plecionki, 7m kwasówy i tylko z tego wyrezać przelot, tylko czy bez żadnej puchy nie będzie za głośno? Podeślij link do filmu bo przeleciałem na szybko cały temat i nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jakoś tak to wygląda, film nagrywany rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi