SebaVR6 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Skad zamawiales folie? Niezle wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Folia zamawiana z Allegro, nie pamietam dokładnie od kogo. W zasadzie brałem bardziej na testy zimowe i jak wyszło to zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Sam okleiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdixZdr Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Niby wszystko ładnie ale gryzło by mnie to, że na każdym dekorze w inną stronę paski są ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sam okleiłeś? Tak sam Zawartość dodana 0 minutes later Niby wszystko ładnie ale gryzło by mnie to, że na każdym dekorze w inną stronę paski są ;d Testy testy testy ja tego nie widzę póki jeszcze co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No to nieźle Ci to wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No to nieźle Ci to wyszło. Tez dał byś radę, jedno zepsujesz a reszta idzie jak z płatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Okleić nie problem ale zrobić to tak żeby zaraz nie odeszło to też sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Okleić nie problem ale zrobić to tak żeby zaraz nie odeszło to też sztuka. Teraz jestem przygotowany bo usunąłem z środka spinkę co by nie targać konsoli po raz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ktoś montowa zderzak polift na tył do przedlifta ? Jak ogarnąć ten ślizg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Pierwsze pasowanie lata, bedą poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris12 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Sztos! Przód niżej i będzie git. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 40 minut temu, Chris12 napisał: Sztos! Przód niżej i będzie git. :-) Tak będzie tylko złapał mnie już dzisiaj deszcz i nie zrobiłem, to było kręcenie na oko po zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 naklejki wypierdziel z tylnej szyby zalatuje hondiarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 naklejki wypierdziel z tylnej szyby zalatuje hondiarzem:decayed:Pomyśle bo tez mi się znudziły. [emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezesik94LZA Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 No naklejki troszkę biją po oczach, ale ogólny look jest miazga powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 No naklejki troszkę biją po oczach, ale ogólny look jest miazga [emoji6] powodzenia w modach [emoji4] Tych modów za dużo juz nie zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi