Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] V6 | Quattro |Fake| | kamera| 2DIN | JR15!! | UP UP seazon 2K17 by darek995 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie wyglada :decayed: ja soczewkowe zamowiłem ;D odpływ jest ok z góry leci lekkim ciurkiem :facepalm:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
No ja halo tez muszę dorezac bo seria jest droga fhuj :D No a zalewa Cie odpływ od strony kierowcy albo cos po kablach leci jedno z nich:)

Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2

ładuj ze Skody Felicji jak ja zapkowałem :grin:

http://imageshack.us/a/img560/5894/2bpx.jpg

No ok ale w zderzak esowy chyba nie zaaplikuje?

---------- Post dopisany 15-10-2013 at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany 30-09-2013 at 19:39 ----------

Co potrzebuje do podszybia poliftowego ? nie chce ktoś wpaść na montaż lampki polift ? nie mam motywacji :)

Opublikowano
No ja halo tez muszę dorezac bo seria jest droga fhuj :D No a zalewa Cie odpływ od strony kierowcy albo cos po kablach leci jedno z nich:)

ładuj ze Skody Felicji jak ja zapkowałem :grin:

http://imageshack.us/a/img560/5894/2bpx.jpg

No ok ale w zderzak esowy chyba nie zaaplikuje?

---------- Post dopisany 15-10-2013 at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany 30-09-2013 at 19:39 ----------

Co potrzebuje do podszybia poliftowego ? nie chce ktoś wpaść na montaż lampki polift ? nie mam motywacji :)

Nic nie potrzebujesz :) wyciągasz starą wkładasz nową :decayed: chcesz przyjedź zrobimy :naughty:

Opublikowano

Co tu taka cisza nic sie nie dzieje :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A bo widzisz w handlu grudzień się zbliża i trza zapier... robić więcej :facepalm: Kasa się odkłada narazie :)

Z nowości to kupiłem od Rafała lustro angola niedługo sobie założę, podziękował :hi:

Już powoli rozglądam się za podszybiem lift, może ktoś ma ??

a i nowe dywaniki na zimę wpadły.

A może ktoś ma czas porezać ze mną lampkę lift ? bo ja się zabieram za lampkę od marca :/

A i dzisiaj jestem po wizycie u Łukasza (ghost), i mam nowe mapki LPG wystrojone jak podręcznik przykazał, się ludzie dziwili kto w okolicach konina latał po 180-190 na autobanie :grin: Za tydzień wyjeżdża jego monstrum b6.

Nagramy filmik :)

Opublikowano

No to ładnie ładnie ;D ja tez troszku porobiłem na profilu jest i po niedzieli schowek wek i uchwyt na napój bedzie :naughty:

a latem u mnie bedzie duzo robotki wiec nie długo V6 pod machą itp :whistling:

to czekam za filmikiem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A jakie v6 ? Bo ja tylko uważam za słuszne wkladanie 2.8 albo 2.7bit :D a jest sens wkładać ? Jakie koszta?

Opublikowano

Tak 2.8 myśle ;D chce angola kupic przełożyc :) fotele itp

Opublikowano
  • Autor

A co fotele masz złe ? Jak byś miał Angolą to daj cynk podjade na zakupy :) chyba ze byś miał cos z kubełków i grzane d*py to bym wziął.

Opublikowano

bede chciał szukac ze skóra ;D i przełożyc :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Kupisz to zobaczymy co i jak :D

Opublikowano

Dokładnie :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Chce sobie odmłodzić pod maską i osłone zbiorniczka wspomagania wstepnie bym miał, podszybie niedługo będe szukał ale może ktoś wie czy osłona silnika od 2.4 (i innych 30v) do mojego 2.6 podejdzie?

---------- Post dopisany 10-11-2013 at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany 01-11-2013 at 14:07 ----------

ok, osłona nie podeszła, ale na swojej wymodziłem czerwone V6 foto wrzucę potem :)

mam pytanie spotkał ktoś taką felgę ?

audi_nuvolari_black.jpg

2009_02_01_02_50_16_256034-Audi-Nuvolari-Design-Style-Alloy-Wheels.JPG

Co o tym powiecie? JAk by to było w b5? 18'' model felgi się nazywa nuvolari

Opublikowano

u nas na wsi jezdzi na takim kole audi a6 c5 wyglada za***iście

Opublikowano

Witam darek felgi sa ok jak chcesz to wbij na ta aukcj ( Atrakcyjne Audi A4 1.9 TDI (3676248506) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ) Chlopak ma taka sama felge jak ty chcesz tylko ze kombi :D pzdr

---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ----------

Audi A4 14900.00 PLN. Wałbrzych - otoMoto.pl

---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ----------

Audi A4 14900.00 PLN. Wałbrzych - otoMoto.pl

---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

i tu chrom plus czarny lakier

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem ale chyba wole ej mieć w kolorze srebrnym bo mam do wyrwania czarne i chrom/ polerka. Z oponami.

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------

a co co tych felg co mi Michał wysłałeś to powiem CI że dało by radę ale mi się też podoba styl co ostatnio wrzucał czorny z tymi takimi szprychowymi. :slina:

A te fele ładnie by nadały charakteru Esy co wstawiłem.

Opublikowano

ja własnie sie rozgladam za takimi ale z rozstawem 5x112 cięzko spotkać :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

To trzeba zapodac dystans z zmiana rozstawu :)

Ja jak kupie te felgi to będę sie targował bo będę malował proszkowo by lakier sie trzymał.