Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] V6 | Quattro |Fake| | kamera| 2DIN | JR15!! | UP UP seazon 2K17 by darek995 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To teraz montować ale najpier zaciski tył zregenerować a potem ogarnąć środek, dekory itp bo za *uja czasu nie mam na to :/

---------- Post dopisany 16-09-2013 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2013 at 12:11 ----------

Pany co mówicie o felach RH phoenix ? tak to wygląda http://data.motor-talk.de/data/galleries/42326/2880651/dscf0312-62796.jpg

nie wygląda:kwasny:
Opublikowano
  • Autor
To teraz montować ale najpier zaciski tył zregenerować a potem ogarnąć środek, dekory itp bo za *uja czasu nie mam na to :/

---------- Post dopisany 16-09-2013 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2013 at 12:11 ----------

Pany co mówicie o felach RH phoenix ? tak to wygląda http://data.motor-talk.de/data/galleries/42326/2880651/dscf0312-62796.jpg

nie wygląda:kwasny:

Juz sie z nich wyłączyłem czekam na zimę i dopiero kupie cos na lato :) Michał dzieki za dobre słowo :) mody oczywiście bedą szły dalej i xenon ogarnalem, przetwornica jednak :/

Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

a jednak przetwornica i jeszcze pierścionek został:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Teraz tylko pierścionek :grin: Arek muszę pomyśleć o tych kosmetykach.

Opublikowano
Teraz tylko pierścionek :grin: Arek muszę pomyśleć o tych kosmetykach.

dawaj cynka nie ma problemu :) ja z nich korzystam i mega zadowolony jestem

Opublikowano
  • Autor

mam nadzieje że w październiku będzie ładna pogoda jeszcze bo będę miał mały urlop i muszę zrobić heble z tyłu, wypolerować auto jak dam rade, i lampkę polift zrezać. Niedługo zimówki co nie ?:grin:

Opublikowano

niezły sedan:slina: i mody zacne:hi:

Opublikowano

stal dopiero po 1 listopada bo jeszcze plener musi byc :grin:

Opublikowano

zimówki zakłada sie z początkiem grudnia:grin:

Opublikowano

ja bym w pracy nie założył w grudniu bo mam zapierdziel bo sezon na wymienianie zaczął by sie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja też się w plener planuje wybrać tylko z fotografem się nie mogę zgrać :grin: albo auto dla mnie jeszcze nie gotowe :polew:

JONNYxPL dziękować będzie lepiej.

A zimówki 1 grudnia o ile nie pada śnieg albo nie jest zimno :decayed: Michał a Ty na wulkanizacji robisz?

Opublikowano

tak :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A masz możliwość cos załatwić w dobrej cenie np. Zima 16"?

Opublikowano

Postaram sie nawet bardzo ładne używki ;)) 205/55 r16 ;>

Opublikowano
  • Autor

I jaja cena może byc PW :) bo narazie sie rozpatruje może na zimę zarzuce 16 mam 15 ale moge opylic :)

Opublikowano

Ok w poniedziałek ide do pracy to Ci napisze na PW jaka cena 15 i 16 bo nie wiem bo miałem urlop ;))

Opublikowano
  • Autor

Ok ok ja na dniach zaczynam znowu walkę z xenonani i ustawieniem gazu u ghosta( Łukasza) bo nie jest tak jak powinno. No i od 7 urlop to hamulce i inne pierdy :/

Opublikowano

eno to heble konkret beda ;D a ja walcze od 3 dni bo mi srodek zalewa i woda sie od kierowcy dostaje z kumplem stwierdzilismy ze tam gdzie komputer sie znajdue przy podszybiu :facepalm: i w poniedziałek oczekiwanie za xenonem i halogenami :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No ja halo tez muszę dorezac bo seria jest droga fhuj :D No a zalewa Cie odpływ od strony kierowcy albo cos po kablach leci jedno z nich:)

Opublikowano
No ja halo tez muszę dorezac bo seria jest droga fhuj :D No a zalewa Cie odpływ od strony kierowcy albo cos po kablach leci jedno z nich:)

ładuj ze Skody Felicji jak ja zapkowałem :grin:

2bpx.jpg