Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] V6 | Quattro |Fake| | kamera| 2DIN | JR15!! | UP UP seazon 2K17 by darek995 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawiecha od allroada

Opublikowano
  • Autor

grillsp.jpg

grill2i.jpg

W chwili czasu zrobiłem wstępną wersję czarnego grilla :decayed: narazie test farby i grill polift już czeka.

---------- Post dopisany at 00:17 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ----------

p.s zderzak będzie na dniach zrobiony bo popękany :kwasny:

Opublikowano

zakup gril od eSki i wtedy auto dostanie uroku

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Niedawno kupiłem od polifta :decayed: na eSe narazie nie mam przeznaczonej kasy.

---------- Post dopisany 26-05-2013 at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany 12-05-2013 at 17:09 ----------

Pany zderzak tył lepiej dac originał (przedlift) i pomalować dokładkę, czy kupić już lifta i to samo z dokładką? eSa nie wchodzi w grę jak narazie.

Opublikowano

ja pospawałem dokładke razem ze zderzakiem i zrobiłem na gładko

Opublikowano
Pany zderzak tył lepiej dac originał (przedlift) i pomalować dokładkę, czy kupić już lifta i to samo z dokładką? eSa nie wchodzi w grę jak narazie.

Ja bym poczekał i odłożył na esowy, kiedyś już tylko progi no i grill:whistling:

Opublikowano
  • Autor

narazie przerwa panowie w czymkolwiek robieniu... duże problemy rodzinne.. :sad:

Opublikowano
narazie przerwa panowie w czymkolwiek robieniu... duże problemy rodzinne.. :sad:

3maj się Darek

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam, po przerwie i już wracam do modów. Zderzak kupiony tył przedlift co by pasował do auta i w kolor z dokładką. Na dniach spawanie przodu i ogólna korekta całego lakieru. Potem lampy smoked :wink:

---------- Post dopisany 03-08-2013 at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany 11-06-2013 at 14:34 ----------

Auto już rozebrane i zderzak zawieziony do spawania bo było licho z nim - wyszło na to że sama szpachla i żywica :

sfky.jpg

a tu mała przymiarka kratek - dzięki bej

ukrh.jpg

zderzak po spawaniu i czeka mnie trochę pracy zanim oddam do malowania:

v634.jpg

wrzucę fotki jeszcze z wymiany wydechu bo na dniach będzie robiony na przelotach AWG + końcowy seria + kocówki.

no i jeszcze tylni zderzak w trakcie prac + zaprasowanie nadkoli przód.

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ----------

P.S pies żyje :decayed:

---------- Post dopisany 12-08-2013 at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany 03-08-2013 at 11:39 ----------

l9z5.jpg

i0gl.jpg

Wydech już jest kupiony.

Opublikowano

ale zajechales burka przy tym zderzaku :decayed:

Opublikowano

Dariusz mody na + :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Postaram się na bieżąco dawać info:grin: jutro wysyłam lampy i jutro auto jedzie na mały lifting do lakiernika :wink:

Opublikowano

nie lepiej było kupić zdrowy zdeś skoro i tak idzie do malowania :wink: chyba że rozchodziło się o kaskę to zrozumiałe :naughty:?

Opublikowano

będzie głośno :)

Opublikowano
  • Autor
nie lepiej było kupić zdrowy zdeś skoro i tak idzie do malowania :wink: chyba że rozchodziło się o kaskę to zrozumiałe :naughty:?

A widziałeś ile kosztuje teraz zderzak od S4 ? Ceny tak horendalnie duże ze opłacało mi sie pospawac niedoskonałości :) dużo mnie to nie wyszło generalnie w porównaniu z nowym eSem to grosze.

A co do wydechu to mam nadzieje ze będzie git :))

Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk

---------- Post dopisany 15-08-2013 at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany 13-08-2013 at 23:27 ----------

6qhx.th.jpg

pgve.th.jpg

A tu już końcówki :hi:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

[/color]Jest fajna powodzenia.:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Na dniach jedzie do lakiernika by przynajmniej te największe niedoskonałości wyeliminować :) potem zajme sie wnętrzem :) a lampka polift i kratki przecież sa, jest co rezac.

Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk

Opublikowano

na batalionie pisales No ja mam 17" 8j i et 48 kapiec to 215/50 i przód ociera i teraz klepie rant a tył jakoś przechodzi ogólnie auto na felgach wyglada szeroko. jaka masz glebe? ja mam 62 cm do nadkola et 35 i mi nic nie obciera a laczek 215/45

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Aktualnie może mam z -45 od serii i jak się lekko ugnie na dziurze to trze i wyrywało mi rant nadkola i dlatego klepie.

No a felgi mam równo z nadkolami, nie wiem czemu tak jest i nawet jak bym zmieniał felgi to nie wiem na jakie et patrzeć. A masz jakieś dystanse?

---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ----------

sry et35 byłem w garażu koło zdjąć :hi:

---------- Post dopisany 11-09-2013 at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany 20-08-2013 at 23:47 ----------

Foto jak odebrałem:

28fy.jpg

A tu już parę po całym składaniu :banan::banan:

4r0o.jpg

h82b.jpg

Jeszcze lampy ściemniłem z tyłu ale foto dam na dniach :grin:

Opublikowano

elegancko, wsyunąłbym te koncowki jeszcze troche dalej :wink: