Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] V6 | Quattro |Fake| | kamera| 2DIN | JR15!! | UP UP seazon 2K17 by darek995 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Ruszone coś w temacie? :wink:
Opublikowano
  • Autor

jeszcze czekam kompletuje myśli, cześć i czas :decayed: dopóki nie będzie ciepło to nic nie pomaluje :kwasny: a po drugie to priorytet to narazie lpg. SCQ po 10 coś się ruszy bo jeszcze myślę o wydechu i tak patrze forum i allegro i nie wiem od czego zacząc bo jeszcze wpadł pomysł auto- detalingu na cieplejsze dni. :decayed:

Plan na kwiecień: LPG -> klapa tył (nowa) -> zderzak tył (nowy) -> zderzak przód (spawanie)-> listwa al'a S na klapę - > Lampy + grill black matt ? :wink:

Opublikowano

niestety trza sobie wszystko poukladac bo za duzo tego by czlowiek chcial i potem az leb boli :grin:

Opublikowano

Mam tutaj na miejscu w Poznaniu magika od LPG w dobrej cenie, profi robota, mogę polecić. :wink:

Opublikowano

Ładna audiczka :wink: No i dzieje się w temacie. Powodzonka :wink:

Opublikowano
  • Autor

Wiem ale ja LPG sam ogarniam mogę Ci nawet położyć instalke :decayed:

Norbert jestem w trakcie kupna lampki polift do środka :grin:

A tak btw myślicie że lampy black mat i czarny grill będą pasować do auta?

Opublikowano

Tylko Smoked Front :good:

Opublikowano
  • Autor

ok czyli sie już nie zastanawiam :grin:

Opublikowano
Wiem ale ja LPG sam ogarniam mogę Ci nawet położyć instalke :decayed:

Norbert jestem w trakcie kupna lampki polift do środka :grin:

A tak btw myślicie że lampy black mat i czarny grill będą pasować do auta?

Jak kupisz i założysz W8 to Ci własnoręcznie zdemontuję jednym ruchem przecinaka :grin:

Jak ogarniasz LPG to git, z czasem pochowamy moje wtryskiwacze, reduktor pod zbiornik płynu chłodniczego itd.

Licznik dorwałeś? :whistling:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jestem w trakcie i jestem przed wypłatą także wiesz jak idzie :facepalm: ale staram się wygenerować jakieś zaskórniaki :decayed: uspokoję Cie już zakupiłem polifta lampke :banan:

---------- Post dopisany 26-04-2013 at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany 06-04-2013 at 22:55 ----------

Dobra wróciłem z małej deegacji i już Fele na aucie ale jeszcze nie mam foto. Odświeżyłem też grill ładnie zmatowiłem i kratka w czarny mat a audi w polerke :decayed: Jedynie spy foto felg po malowaniu img20130424225232.jpg

Na dniach klapa na gładką bez spoilera i oczywiście lampka polift :wink: W maju mały detaling i ogarniecie zderzaków przód i tył he

Opublikowano

Ładna strzała, nie ma co :D

Opublikowano
  • Autor

Teraz na Barracudach nie to auto :D

Opublikowano
Teraz na Barracudach nie to auto :D

:decayed: skąd ja to znam

Opublikowano
  • Autor

naprawdę polecam jak ktoś się waha w porównaniu z valtekami auto odżyło na LP, lepiej się wkręca na obroty i uśmiech na twarzy w końcu czuje te 150KM na LPG :grin:

---------- Post dopisany 02-05-2013 at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany 28-04-2013 at 16:45 ----------

Grill polift zakupiony ! :decayed:

Opublikowano

Dobrze, że pozbyłeś się spoilera:wink:

Fajnie odnowiłeś fele, kurcze przygarnął bym taki zdesio esowy:slina:

Opublikowano
  • Autor

Dziękować za gratki :thumbup1: co do Esia to gdybym nie miał na aucie to ciężko było by się zebrać na zakupy :decayed:

Opublikowano

Fele ładne !!:grin: przydałyby ci sie ładne końcówki wydechu (polecam Ultery, drogie ale piękne) :wink: :wink:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie ma ktoś koncepcje na końcówkę ? :decayed: myślałem nad zakupem rury ze stali nierdzewnej kwasowej fi 70 o ściance 2mm i zrobić samemu ale coś wydech Ku** brzęczy jak kilo gwoździ.. i nie wiem czy czasem jakiś tłumik nie zawita . Tylko jaki by nie było zbyt głośno i ładnie basowo brzmiał. Nie mam katalizatorów już tylko środkowy i końcowy.

---------- Post dopisany at 17:09 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ----------

Kupiłem ten grill ale ładny taki ten chrom, może zostawię a same lampy dam na czarno przód ?

---------- Post dopisany 07-05-2013 at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany 04-05-2013 at 17:09 ----------

img20130506092512.jpg

Felgi na aucie już - wiem wiem jeszcze spoiler.

P.S

img20130419144417.jpg

Gleba :grin::grin:

Opublikowano

Stoi na klockach?:grin:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie nie! :grin: jakiś koleś ta audi do sklepu podjechał i cykłem mu fote :decayed: