Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ABC] V6 | Quattro |Fake| | kamera| 2DIN | JR15!! | UP UP seazon 2K17 by darek995 !

darek995

Rekomendowane odpowiedzi

Przelatalem 2 sezony na 17" 215/50 i było git. A i myśle ze bedzie dobrze na 18 bo tam chce na profilu 40 chyba polatac. Chyba ze rzeczywiście wpadnie mi w ręce za***ista 17" to i to bedzie dobre.

Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2

Nieoficjalnie pozbyłem sie swoich felg. Nowy sezon bedzie juz grał w rytmie "cztery 18" :)

Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2

w końcu synu trafiłeś na dobrą drogę :naughty::grin:

No wypatrzylem po 10 kupie bo teraz mi oil swieci i trzeba kupic oliwe do wymiany. Do 9 mam ubezpieczenie auta, a 20 mi przeglad wychodzi :( co za miesiac. Ale ale felgi na oku, lusterko na dniach rozbiore i dam do malowania, ma ktos zaslepke w prog?

A i jeszcze jakos tak wszystko powoli bo z kumplem silownie u mnie przerabiamy i tam tez inwestycja idzie :) wazne by graty pozbierac.

A gdzie tu jeszcze w handel sie pobawic na lewo.

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka

Szybkie pytanie: Czy fotele z Passata B5 podejdą do A4 ? łącznie z kanapą.? (przód na 90% chyba tak)

bo mam do wyrwania w zajebistej cenie pół skórę bez przetarć, przód + tył + boczki. ale chyba i tak wezmę i popchnę dalej. :decayed:

---------- Post dopisany 12-12-2013 at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany 03-12-2013 at 22:11 ----------

Czas coś odświeżyć chociaż Grudzień na horyzoncie i czasu nic w ogóle.

Tłumik końcowy quattro inny wspawany i jest w końcu cicho bez brzęczenia na wolnych :banan: ale tłumik mam teraz poliftowy a zdaje mi się ze przedlift był lepiej wykonany :grin:

Przed chwilą kupiłem podszybie poliftowe - także Arek szykuj się na rezanko wraz z lampką polift :naughty:

Planów w głowie dużo ale nie ma czasu :/

Będzie dobrze jak podepnę się do podświetlania klamek diody pod przyciski szyb?

Bo od razu sobie włoże sobie drugą mate w boczki.

Jakieś fajne pomysły na 18" z oponami ? tylko nie w cenie drugiej a4 :decayed:

bo mam do wyrwania w zajebistej cenie pół skórę bez przetarć, przód + tył + boczki. ale chyba i tak wezmę i popchnę dalej. :decayed:

---------- Post dopisany 12-12-2013 at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany 03-12-2013 at 22:11 ----------

Czas coś odświeżyć chociaż Grudzień na horyzoncie i czasu nic w ogóle.

Tłumik końcowy quattro inny wspawany i jest w końcu cicho bez brzęczenia na wolnych :banan: ale tłumik mam teraz poliftowy a zdaje mi się ze przedlift był lepiej wykonany :grin:

Przed chwilą kupiłem podszybie poliftowe - także Arek szykuj się na rezanko wraz z lampką polift :naughty:

Planów w głowie dużo ale nie ma czasu :/

Będzie dobrze jak podepnę się do podświetlania klamek diody pod przyciski szyb?

Jakieś fajne pomysły na 18" z oponami ? tylko nie w cenie drugiej a4 :decayed:

Spoko czekam na Ciebie i garaż też:naughty:

No to czekam żeby zobaczyć jak Ci to wyszło. Ja próbowałem drugą mate upchać w drzwi kierowcy ale nie wyszło to za dobrze, bo mi cały boczek odstaje od drzwi:decayed:

Raz robilem podejscie juz ale drugi raz mam plan:) podziele sie fotami tylko sie zbiore :D

Podrzuccie jakies fele co by mozna popatrzec bylo? :)

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka

---------- Post dopisany 25-12-2013 at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany 12-12-2013 at 22:42 ----------

3802026926_2

czy takie?

3822596496