darek995 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Przelatalem 2 sezony na 17" 215/50 i było git. A i myśle ze bedzie dobrze na 18 bo tam chce na profilu 40 chyba polatac. Chyba ze rzeczywiście wpadnie mi w ręce za***ista 17" to i to bedzie dobre. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Też bym swoje opylił na cztery 18 Na TOMASON TN5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 No zobaczymy jak nastepny rok pokarze ale mysle ze auto lekko usiadzie ale lekko bo jeszczcze musi jezdzic normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Gleba musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Nieoficjalnie pozbyłem sie swoich felg. Nowy sezon bedzie juz grał w rytmie "cztery 18" Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 w końcu synu trafiłeś na dobrą drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ach ty szyderco A mi teraz wpadły w oko tomasony tn4. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 TN1 też robią robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ach ty szyderco A mi teraz wpadły w oko tomasony tn4. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 jaki tam szyderco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Plan na sezon jest w sumie kasa tez tylko czasu sie nie da kupic :\ Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 i jak tam jakieś halo upatrzyłeś do zderzaka bo ja myśle jakie zapodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 No wypatrzylem po 10 kupie bo teraz mi oil swieci i trzeba kupic oliwe do wymiany. Do 9 mam ubezpieczenie auta, a 20 mi przeglad wychodzi co za miesiac. Ale ale felgi na oku, lusterko na dniach rozbiore i dam do malowania, ma ktos zaslepke w prog? A i jeszcze jakos tak wszystko powoli bo z kumplem silownie u mnie przerabiamy i tam tez inwestycja idzie wazne by graty pozbierac. A gdzie tu jeszcze w handel sie pobawic na lewo. Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 linka wyśli z halo jakie ;D ja tez przez zime bede graty zbierał i wiosną działam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Szybkie pytanie: Czy fotele z Passata B5 podejdą do A4 ? łącznie z kanapą.? (przód na 90% chyba tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 przod kiedyś próbowałem i bez spawary i szlifiery nie podchodz tył też wątpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 bo mam do wyrwania w zajebistej cenie pół skórę bez przetarć, przód + tył + boczki. ale chyba i tak wezmę i popchnę dalej. ---------- Post dopisany 12-12-2013 at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany 03-12-2013 at 22:11 ---------- Czas coś odświeżyć chociaż Grudzień na horyzoncie i czasu nic w ogóle. Tłumik końcowy quattro inny wspawany i jest w końcu cicho bez brzęczenia na wolnych ale tłumik mam teraz poliftowy a zdaje mi się ze przedlift był lepiej wykonany Przed chwilą kupiłem podszybie poliftowe - także Arek szykuj się na rezanko wraz z lampką polift Planów w głowie dużo ale nie ma czasu :/ Będzie dobrze jak podepnę się do podświetlania klamek diody pod przyciski szyb? Bo od razu sobie włoże sobie drugą mate w boczki. Jakieś fajne pomysły na 18" z oponami ? tylko nie w cenie drugiej a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Lecisz lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 bo mam do wyrwania w zajebistej cenie pół skórę bez przetarć, przód + tył + boczki. ale chyba i tak wezmę i popchnę dalej. ---------- Post dopisany 12-12-2013 at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany 03-12-2013 at 22:11 ---------- Czas coś odświeżyć chociaż Grudzień na horyzoncie i czasu nic w ogóle. Tłumik końcowy quattro inny wspawany i jest w końcu cicho bez brzęczenia na wolnych ale tłumik mam teraz poliftowy a zdaje mi się ze przedlift był lepiej wykonany Przed chwilą kupiłem podszybie poliftowe - także Arek szykuj się na rezanko wraz z lampką polift Planów w głowie dużo ale nie ma czasu :/ Będzie dobrze jak podepnę się do podświetlania klamek diody pod przyciski szyb? Bo od razu sobie włoże sobie drugą mate w boczki. Jakieś fajne pomysły na 18" z oponami ? tylko nie w cenie drugiej a4 Spoko czekam na Ciebie i garaż też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Bo od razu sobie włoże sobie drugą mate w boczki. No to czekam żeby zobaczyć jak Ci to wyszło. Ja próbowałem drugą mate upchać w drzwi kierowcy ale nie wyszło to za dobrze, bo mi cały boczek odstaje od drzwi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Raz robilem podejscie juz ale drugi raz mam plan:) podziele sie fotami tylko sie zbiore Podrzuccie jakies fele co by mozna popatrzec bylo? Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany 25-12-2013 at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany 12-12-2013 at 22:42 ---------- czy takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi