Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Szybka opinia forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje opinii na temat opon z poniższego linku , w internecie są same pozytywne wypowiedzi na ich temat , morze któryś z forumowiczów miał z nimi do czynienia ?

4X NOWE LETNIE 225/40R18 92W VIKING gr CONTINENTAL (3094746617) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Patrząc na oznaczenia producenta żadna rewelacja ....Duże opory toczenia , droga hamowania taka sobie i do cichych nie należą ....:wink:

Opublikowano
  • Autor

ale za te pieniądze to chyba nic lepszego nie dostane ? i w końcu to nie chińskie

Opublikowano
ale za te pieniądze to chyba nic lepszego nie dostane ? i w końcu to nie chińskie

Kolego dostanie.. tylko trzeba poszukać.. ja też zastanawiałem się nad tymi oponami dokładnie u tego sprzedawcy ale po opiniach z forum zrezygnowałem.. Kupiłem Goodyear eagle f1 asymmetric 2 Dot 4811 za 1700zł.. :wink: Myślę że lepiej dołożyć np 200zł na coś takiego.. Fulda SportControl 225/40 R18 dużo lepsza firma i parametry też..:wink:

Opublikowano
Ja bym wolał nieco dołożyć i kupić coś pewniejszego z wyższej półki np.

OPONY LETNIE 225/40R18 4SZT DUNLOP SPORT MAXX GT

Bridgestone Potenza 225/40R18 92Y 4szt 7mm 2011r

To są używane opony a kolega pyta o nowe.. myślę że powinieneś się zastanowić nad tymi Fuldami.. Fulda SportControl 225/40 R18 :wink:

Opublikowano

Lepiej kupić takie, co podałem używki, ale jak widać prawie nowe niż te nowe Viking, czy nawet Fulda.

Opublikowano
  • Autor

ale ja mam Quattro i słyszałem że opony muszą być tej samej średnicy a używki to mogą być różne

---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ----------

te będą lepsze od tych co ja podałem ?

Opublikowano
ale ja mam Quattro i słyszałem że opony muszą być tej samej średnicy a używki to mogą być różne

---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ----------

te będą lepsze od tych co ja podałem ?

z tymi vikingami nie miałem do czynienia ale z opinii o nexenach, i z własnego doświadczenia polecam

Opublikowano

Nexen to sobie daruj już czytałem o tych oponach i nawet mam gdzieś linki na ich temat z różnych testów. Wyniki straszne :facepalm:

Opublikowano
Lepiej kupić takie, co podałem używki, ale jak widać prawie nowe niż te nowe Viking, czy nawet Fulda.

Kolego weź pod uwagę to że coś musi być nie tak z tymi oponami bo ktoś z jakiegoś powodu je zmienił chociaż są jak to nazwałeś 'prawie nowe'.. ja bym sie nie pchał w używki.. i jakieś firmy 'no name' lepiej trochę dołożyć i wiedzieć na czym się jeździ bo wkońcu opony są jedynym punktem w samochodzie dzięki któremu mamy przyczepność do asfaltu...

Opublikowano

ja ostatnio sam miałem dylemat jakie opony kupić, szukałem coś z tańszych bo nie miałem zbyt dużo kasy i kupiłem właśnie te matadory. Nawet gdzieś tutaj na forum znalazłem opinię, że są polecane przez oponiarskich speców z forum, no i nie tylko tutaj, bo na zagranicznych portalach też widziałem bardzo dobre oceny od użytkowników :wink: Jeszcze nie są założone, także od siebie nic powiedzieć nie mogę, ale po tych wszystkich ocenach jestem jakoś pozytywnie nastawiony, zobaczymy jak wyjdzie w praniu :wink:

Opublikowano

moje zdanie jest takie że nie powinno się oszczędzać na oponach.

Opublikowano

dajcie sobie spokój z Fuldami - - miałem wprawdzie inny model ,ale jak dla mnie firma przereklamowana

Opublikowano

ja polecam continental fanie mi się na nich jeździ

Opublikowano

noo ja też dość chwile jeździłem na Continental i byłem bardzo zadowolony