gadam13 Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Panowie gdzie w Szczecinie zrobią dobrze i w rozasądnej cenie oklejenie szyb?
eMeM Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 FOLTECH - ul. Klonowica 14 za 5 szyb zaleznie od ugadania sie biora 450-500zl dla sedanow wielkosci A4 A6, dla mniejszych aut 350zl robilem tam u nich juz 4 auta w tym 2 obecne i naprawde chlopaki znaja sie na rzeczy
gadam13 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Dzięki za odpowiedź W międzyczasie znalazłem właśnie ta firmę w googlach i jestem już po. Zapłaciłem 450 za kombi i jestem naprawdę zadowolony.Oni nie experymentują to prawdziwi zawodowcy - dokładnie wiedzą co robią a nie tacy którzy widzieli jak szwagier okleja
Carlito Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 cenny sa troche wyzsze. za moja a4 zaplacilem 700zl ale nie ma co narzekac bo jakosc uslug jest wysoka
zadra Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Panowie i Panie Zajmuję się przyciemnianiem szyb samochodowych na terenie Szczecina. Zapraszam na moją stronę www.autofolie.szczecin.pl jak również służę fachową poradą. pozdrawiam Marcin
Rekomendowane odpowiedzi