slaweq Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 23.44 do 23.55 byłem wylogowany więc co złego to nie ja mcm00 06 Lipiec 2008, 23:56 juz minute po zalogowaniu inwigilacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 u mnie mcm00 byl widziany dwa dni temu...... ;(a byl tak czesto.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Nie chcę już bardziej dobijać Marcina ale: mcm00 07 Lipiec 2008, 00:26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 JEST-byl dzis 0.27-Marcin,a juz myslalem,ze zapomniales o mnie a tak na powaznie,to musisz cos z tym zrobic,jesli cie to osobiscie drazni,bo dla mnie,to mozesz byc on line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 nie drażni raczej śmieszy ale nie wiem co jest nie halo i o co tu chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 no to nie przejmuj sie [br]Dopisany: 07 Lipiec 2008, 00:36 _________________________________________________0.31 tez.....dobra ja ide spac,a ty jak chcesz to jeszcze posiedz na moim profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 no to nie przejmuj sie [br]Dopisany: 07 Lipiec 2008, 00:36 _________________________________________________0.31 tez.....dobra ja ide spac,a ty jak chcesz to jeszcze posiedz na moim profilu i na moim też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 A dla mnie mcm00 to już prawie jak brat Od kiedy jest ta opcja to codziennie go widzę u mego boku i to na pierwszym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 A dla mnie mcm00 to już prawie jak brat Od kiedy jest ta opcja to codziennie go widzę u mego boku i to na pierwszym miejscu To on nawet z Tobą w samochodzie jeździ cytuję: "codziennie go widzę u mego boku i to na pierwszym miejscu" Nie no spoko Marcin będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 A dla mnie mcm00 to już prawie jak brat Od kiedy jest ta opcja to codziennie go widzę u mego boku i to na pierwszym miejscu To on nawet z Tobą w samochodzie jeździ cytuję: "codziennie go widzę u mego boku i to na pierwszym miejscu" Nie no spoko Marcin będzie dobrze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Bedzie OT. MCM wejdz w google.pl i znajdz/sciagnij sobie programik "combofix" jest to narzedzie ktore wywala z komputera rozne trojany itp. moze cos pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 chyba jest już ok bo dziś nie widzę żeby kolega mcm podglądał mój profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 A dla mnie mcm00 to już prawie jak brat Od kiedy jest ta opcja to codziennie go widzę u mego boku i to na pierwszym miejscu no to ma dwóch braci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 chyba jest już ok bo dziś nie widzę żeby kolega mcm podglądał mój profil jednak wróciło do tego co było mcm00 07 Lipiec 2008, 09:03 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 mcm00 6 lipca 19:20 :polew: marcin ty nie jestes trzecim blizniakiem kaczyńskich ??? tak inwigilujesz wszystkich zawzięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 mcm00 6 lipca 19:20 :polew: marcin ty nie jestes trzecim blizniakiem kaczyńskich ??? tak inwigilujesz wszystkich zawzięcie już nie mam siły się tłumaczyć jak się ktoś pyta czemu oglądałem jego profil choć tego nie robiłem, nie odpowiadam na takie wiadomości już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 koniec OT.zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi