Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4][B7] Moja niunia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tez bym calowal :polew: A kolega z centrum wrocka czy okolice ?

wrocław-fabryczna ale sie wyprowadzilem 10km za wrocek w strone katow wroclawskich :)

Opublikowano

dziwne spasowanie :

02072008030kz9ba2.th.jpg

(zaznaczone czerwonym kwadratem, kliknąć i otworzy się duży obrazek)

To W to kompas :

compassre7.th.png

Gratki, baaardzo mało zapłaciłeś za takie auto, mimo że to rocznik 2004

Opublikowano

dziwne spasowanie :

02072008030kz9ba2.th.jpg

To W to kompas :

compassre7.th.png

nie wiem czemu to tak jest audi w koncu nie powinno takich niedorobek robic..... na 99,9% nieruszana a widzialem ze ktos cos takiego samego wypatrzyl u kolegi w B8 nowce z salonu ostatnio :/ czyzby to bylo normalne ?? :/

Opublikowano

Maske trzeba wyregulowac :wink4:

Opublikowano
czyzby to bylo normalne ?? :/

nie, albo maskę trzeba podregulować, albo coś innego...

Tam są takie "regulatory"... Powinno być idealnie prosto.

Opublikowano
czyzby to bylo normalne ?? :/

nie, albo maskę trzeba podregulować, albo coś innego...

Tam są takie "regulatory"... Powinno być idealnie prosto.

tutaj jest zdjecie tej B8 nowka salonowka i tez nie do konca pasuje :/ http://images30.fotosik.pl/156/745ea24dfbee39f6med.jpg ja mam uzywke moze sie rozeszlo z wiekiem ;) sprawdze i podreguluje dzieki za uwagi :) pewnie sam bym nie zauwazyl nowe auto same zalety sie widzi hehehe ;)[br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 13:04 _________________________________________________

dziwne spasowanie :

02072008030kz9ba2.th.jpg

To W to kompas :

compassre7.th.png

nie wiem czemu to tak jest audi w koncu nie powinno takich niedorobek robic..... na 99,9% nieruszana a widzialem ze ktos cos takiego samego wypatrzyl u kolegi w B8 nowce z salonu ostatnio :/ czyzby to bylo normalne ?? :/

dziwne spasowanie :

02072008030kz9ba2.th.jpg

To W to kompas :

compassre7.th.png

wkleilem zblizenie drugiego naroznika i jest jak by z tamtej strony dobrze :D

Opublikowano

dziwne spasowanie :

Przemek,jestes niemozliwy :shocked:

moze to jest 80 przerobione na B7,gdzies slyszalem cos podobnego :mysli:

:polew:

Opublikowano

Bardzo ładne autko :brawo: Też bym takie chciał :decayed: Ogólnie marzy mi się B7 :gwizdanie: Popraw tylko tą maskę i ja bym jeszcze pomyślał nad jakimiś kozackimi felgami do tego autka :kox: Bo poza tym autko jest mega :good: Gratki :cool1:

Opublikowano

Bardzo ładne autko :brawo: Też bym takie chciał :decayed: Ogólnie marzy mi się B7 :gwizdanie: Popraw tylko tą maskę i ja bym jeszcze pomyślał nad jakimiś kozackimi felgami do tego autka :kox: Bo poza tym autko jest mega :good: Gratki :cool1:

maske jak bedzie zarejestrowane auto to poprawie :) gdzies podjade :) a felgi co proponujecie zeby pasowaly ?? max 17" teraz takie sa na zime kupie stalowki 16" te chetnie sprzedam :) bedzie wiecej $$ na nowe :naughty: czekam na propozycje co mozna zrobic zeby byla ladniejsza interesuja mnie mody ktore mozna zrobic za pomoca srubokreta wlasnorecznie ;) slyszalem ze cos z dziennymi swiatlami mozna zrobic jest bi-xenon i jakies zolte swiatelka na dzien :/ dzieki za pozytywne oceny :notworthy: :>

06072008054xc6.th.jpg takie foteliki sa maja takie cos z przodu wysuwane recznie niestety. Reszta lacznie z odcinkie ledzwiowym elektryka i grzeja w dupke :)

ta zdjecie troche zakrecone :)

06072008053su5.th.jpg

Opublikowano

malo dales

graty zakupu

i silnik tez fajny

ogolnie ladna b7

graty :good:

Opublikowano

malo dales

graty zakupu

i silnik tez fajny

ogolnie ladna b7

graty :good:

dziękóweczka :notworthy:

a sugestie jakies zmiany procz tych na ktore sam wpadlem ?? :)

Opublikowano

ta cena wymiata :slina::blink::shocked: ja pare miesiecy temu dalem wiecej za moja b6 z koncowki 2004 tylko ze moja to diesel i przebieg mniejszy o 20 tys :wallbash: autko ci sie super trafilo o ile serio nie bylo malowane ani bite....

Opublikowano

ta cena wymiata :slina::blink::shocked: ja pare miesiecy temu dalem wiecej za moja b6 z koncowki 2004 tylko ze moja to diesel i przebieg mniejszy o 20 tys :wallbash: autko ci sie super trafilo o ile serio nie bylo malowane ani bite....

no nic z nim nie bylo chyba ze o czyms nie wiem ale jak pisalem grubosc powloki sprawdzona kazdy element w conajmniej 5-ciu miejscach ;P serwis w aso sprawdzony :) jedyne co w niej jest zepsute i za co obnizyli z tego co mi mowil dostawca 1000E to navi sie nie otwiera cos brzeczy wydaje mi sie ze ten mechanizm silniczek a navi nie otwiera sie ale dostawca obiecal naprawic w cenie 200zł podobno zebatka jakas...jak bedzie auto mialo tablice to podjade z nia na naprawe :) i drugi mankament to wgniecenie na masce takie....jak by cos spadlo na 0,5cm widoczne pod slonce :) tyle z usterek.

wgniecenie ;( zauwazylem dopiero dzisiaj :(

Opublikowano

Eee nie pękaj :tongue4: Musimy sie kiedys spotkac to mnie przewieziesz :decayed:

Opublikowano

Eee nie pękaj :tongue4: Musimy sie kiedys spotkac to mnie przewieziesz :decayed:

hmmm nie mowie nie ale......nie ma chetnych kobiet ?????????? :polew:;)

Gość Trzeniu
Opublikowano

fajna sztuka , niech dobrze służy :good: