bolek21 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Koledzy mam pytanie czy orientuje sie jakie zarniki ksenon siedza w moim aucie ?? Chcem se kupic na zapas by miec . Audi A4 b8 model 2009 2.0 CR 136 koni !!
P-U-M-A Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Koledzy mam pytanie czy orientuje sie jakie zarniki ksenon siedza w moim aucie ?? Chcem se kupic na zapas by miec . Audi A4 b8 model 2009 2.0 CR 136 koni !! Po co ci żarniki na zapas. One nie padną z dnia na dzien będziesz widział że barwę zmienia czy mruga wtedy wymienić warto
bolek21 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 Koledzy mam pytanie czy orientuje sie jakie zarniki ksenon siedza w moim aucie ?? Chcem se kupic na zapas by miec . Audi A4 b8 model 2009 2.0 CR 136 koni !! Po co ci żarniki na zapas. One nie padną z dnia na dzien będziesz widział że barwę zmienia czy mruga wtedy wymienić warto chce na zapas poniewaz bym je kupil w polsce troche po tanszej cenie bo mieszkam zagranica i pewnie tutaj bd musial troche za nie zaplacic , a jak sprawdzic ze ksenon sie konczy , to jest moje pierwsze auto z ksenonem !!
bolek21 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 ORI ida D3S dzieki a orientujesz sie moze ceny takich zarnikow??
Rekomendowane odpowiedzi