kowalson86 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ja miałem początkowo z 1ba.. i dla mnie było ok... jak bym przez przypadek nie kupił 1be to pewnie dalej bym jezdził tak... póki gwint by nie wpadł pomyśle nad kupnem kompletu 1be, ale juz widze ze ciezko dostac ale na razie tylko springi -40
..::KoNik::.. Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 szperaj po działach sprzedam na forum... czasem idzie 1be ustrzelić
kowalson86 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 szperaj po działach sprzedam na forum... czasem idzie 1be ustrzelić patrze patrze
kamien85 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Miałem u siebie -35mm H&R na seryjnych 1BA i wszystko bylo ok
kowalson86 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Miałem u siebie -35mm H&R na seryjnych 1BA i wszystko bylo ok kamien85 i to mi sie podoba. jak sie na tym jeżdziło? długo tak jezdziłeś?
kamien85 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 jeździło się dobrze, nie zauważyłem jakiegoś dziwnego zachowania auta, prawidłowo wybierał nierówności pół roku tak jeździłem a potem wlecial gwint
S2PABLO Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Też mam ten sam problem co Ty. potrzebuje obniżyć do 17. Zależy mi trochę na komforcie, zawias mam 1BA i myślę wymienić amorki tylko nie wiem ja jakie konkretnie i do tego sprężyny eibach pro-kit na minusie. Chociaż też mi chodzi gwint z AP po głowie i nie wiem co zrobić
Kowi87 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Miałem -30 na 1BA jeżdziłem cały sezon+ zima, na pocżatku było OK, ale z biegiem czasu auto zaczeło skakać, to sie tylko wydaje że jest ok, dopóki nie siadzie sie na sportowy zawias, wtedy dopiero widzi sie ze nie jest OK, takze jako przejsciowy zawias moze być 1BA na sportowych, ale tylko przez jakis okres, bo szybko sie wyrobią...
kowalson86 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 s2pablo to widze ze mamy ten sam problem:decayed: gdyby było mnie stać na gwint to i tak nie wiem czy był założył. jednak komfortu trochę się przyda na naszych "bardzo przyjaznych" drogach. jak jade swoim miastem teraz po zimie to widze chłopaczków w zagazowanych mega niskich bmw jak jadą po całej szerokości drogi byle by nie wjechać w jakąś dziure z moich przemyśleń doszedłem do wniosku ze bede polował na ori zawias 1be plus z czasem jakieś markowe springi - 40mm typu eibach itp.
Lucazzz Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mam sprężyny H&R na przód na tanią sprzedaż. Jak coś to wal na pw
kowalson86 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Mam sprężyny H&R na przód na tanią sprzedaż. Jak coś to wal na pw gdybyś miał komplet przód + tył to było by elegancko ....
Lucazzz Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Mam sprężyny H&R na przód na tanią sprzedaż. Jak coś to wal na pw gdybyś miał komplet przód + tył to było by elegancko .... ....to juz by u mnie siedzialy...
Rekomendowane odpowiedzi