Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF]Projekt Black S Thunder Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurdę to mi się coś miesza :decayed: to pewnie ktoś inny :wink:

Opublikowano
  • Autor

hehe no u mnie całkiem dopiero wpadł w łapki więc nawet fotek jeszcze nie ma może dlatego :naughty:

ale na sklerozę już możesz coś zacząć brać :naughty:

---------- Post dopisany 16-04-2013 at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany 11-04-2013 at 22:44 ----------

a i oto kolejny modzinks :decayed:

dodatkowe obudowanie silnika żeby się lepiej pocił latem :naughty:

img0205hk.jpg

img0208lu.jpg

Opublikowano

coraz bardziej mi się zaczynają podobać te dodatkowe obudowy :slina:

ile zapłaciłeś za te plastiki i części montażowe , no czyli za wsio co było potrzebne ?

Opublikowano
  • Autor

same plastiki 200zł do tego motylek do tej lewej obudowy 12zł a do prawej dwie śruby z takimi tulejami i gumkami jakieś 50zł :wink:

polecam naprawdę warto całkiem inaczej wygląda pod maską :naughty:

aha no i dla wymagających jest jeszcze taka śruba kulka (która niepotrzebnie kupiłem) na zbiorniczek ale trzeba wymienić też zbiorniczek płynu chłodniczego pod nią :wink:

Opublikowano

dzięki za info

będę musiał sobie załatwić kogoś kto by mi ogarnął te graty w PL :naughty:

Opublikowano

Chyba tez mnie namowiles na te obudowy swoimi zdjeciami:wink:

Opublikowano
  • Autor
dzięki za info

pomorskie to już prawie jak kujawsko pomorskie nawet możemy założyć u mnie :decayed: najgorszy przedni zaczep bo trzeba donitować ale teraz jak już mam wymiar to banał :wink:

Chyba tez mnie namowiles na te obudowy swoimi zdjeciami:wink:

bardzo polecam świetna sprawa, jutro za dnia zrobię zdjęcie całości bo te z garażu przy sztucznym świetle a ja robię foty zapalniczką więc szału bez jak słońca brak :wink:

naprawdę niebo a ziemia, a pracy wcale nie jest tak dużo raptem 10 minut :wink:

Opublikowano
dzięki za info

pomorskie to już prawie jak kujawsko pomorskie nawet możemy założyć u mnie :decayed: najgorszy przedni zaczep bo trzeba donitować ale teraz jak już mam wymiar to banał :wink:

mi raczej chodziło o to że muszę sobie załatwić kogoś kto by mi kupił te graty w Polandzie i wysłał do UK:wink:

...no jak już masz tak wszystko ogarnięte odnośnie montażu tych plastików to będę wiedział do kogo uderzyć jak by co :naughty:

Opublikowano
  • Autor
dzięki za info

mi raczej chodziło o to że muszę sobie załatwić kogoś kto by mi kupił te graty w Polandzie i wysłał do UK:wink:

...no jak już masz tak wszystko ogarnięte odnośnie montażu tych plastików to będę wiedział do kogo uderzyć jak by co :naughty:

ba no pewno jak najbardziej nie ma problemu wal jak w dym :kox:

co do kupna jak chcesz mogę kupić a ty łatwisz transport :naughty: do aso mam 15km wiec bliziutko :wink:

Opublikowano
:naughty: - odezwę się na dniach
Opublikowano
  • Autor

luzik :wink:

Opublikowano

krzycho a wpływa to np na zmniejszenie słyszalności pracy silnika w środku ? ciekawi mnie to :D jak sądzisz ?

Opublikowano
  • Autor

hmmm :wink: szczerze mówiąc to mam cicho ale czy ciszej, hmmm czort wie może troszkę, ale wydaje mi się że raczej nie powinno zmienić bo hałas zawsze znajdzie drogę a plastik nie powinien go zatrzymać jeśli nie jest szczelną kapsułą :wink: ale może ciut ciut :decayed:

Dziękuję Mistrzu Spanky :hi::banan: co prawda może nie jest to jakiś wynik urywający głowę, ale było a little bit hot in her :heat:

a4b6avf.jpg

ale za to jaka przyjemna była podróż powrotna do domku :naughty::kox:

Opublikowano

gratki :good::oklasky:

niby tylko 30 kucyków więcej ale na pewno teraz o wiele lepiej się odpycha :kox:

Opublikowano
  • Autor

ojj tak zdecydowanie fajniej się odpycha :kox:

wiadomo raketa to to ne jest aleeee aleeeeee :naughty:

Opublikowano
krzycho a wpływa to np na zmniejszenie słyszalności pracy silnika w środku ? ciekawi mnie to :D jak sądzisz ?

Nie wpływa bo przecież dodatkowe osłony masz na zbiorniczku sprysków i przy filtrze powietrza. Mniej się pod maską syfu zbiera i ładniej to wygląda - tyle.

Opublikowano
  • Autor

no też mi się tak wydaje, poza tym sama przesłona plastikowa to tylko zmiana kierunku hałasu a nie zagłuszenie, ale obecność coś musi zmienić więc 0.0009decybelka mniej :kox:

tadammmm :banan: dzięki Turzol za numer części bo przecież jakby nie było Pan w Assso złapał się za głowę gdzie ja to mogę znaleźć :facepalm:

:kox::naughty:

img0503zj.jpg

img0504tgu.jpg

---------- Post dopisany 21-04-2013 at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2013 at 19:49 ----------

lustereczko powiedz przecie :kox:

img0559m.jpg

Opublikowano

ciśniesz z tematem ostro :wink: pożycz lusterko co :naughty::whistling::kox:

Opublikowano
  • Autor

hehe na weekend do Ciebie a w tygodniu u mnie?? :wink: pasi??:wink:

Opublikowano

dobra przy okazji parę innych rzeczy mi się przyda z twojej :decayed::naughty: