Opublikowano 3 Kwietnia 201313 l jest baaaaaardzo spoko ale jak patrze na to zdjęcie czuje jakiś nie dosyt , tak jak by czegoś brakowało :eusathink:
Opublikowano 4 Kwietnia 201313 l Autor jeszcze lotka s-line jest w planach lub ewentualnie może relingów Ci brak ale tego nie będzie hmmmm znacie coś takiego?? Jak zrobić kasetę Bluetooth do radia samochodowego - Spryciarze.pl kaseta Bluetooth
Opublikowano 4 Kwietnia 201313 l Wydaje mi sie ze bedzie kiepsko z jakoscia dzwieku . Glowiece w tych kasetach sa kiepskiej jakosci. Lepszy juz bedzie transmiter FM Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co prawda nie Bluetooth ale jakosc dzwieku calkiem niezla. Wiem bo mam
Opublikowano 4 Kwietnia 201313 l no w końcu ja pokazałeś zacna sztuka plany jak najbardziej aż się prosi o więcej fot w pierwszym poście
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l Autor spokojnie stopniowo będą i fotki muszę tylko potrenować jak zrobić miniaturki żeby nie było na nich żadnych napisów ani przy nich Tadammmm automacik i CLH :banan: co prawda na początku śmigało z lustrem od b7 schowanym w plastikach pod kierownicą i świeciło 24h ale teraz dzięki Dominiumowi jest lustero fotochromik z b6 ps. kurcze a taki czysty był jak robiłem zdjęcie skąd tyle kurzu tuuu ---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ---------- apropo jakby kto chciał lustro fotochrom od b7 czorne to się wala w szafce ---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:59 ---------- no i zamiana face 'a jeszcze progi i lotka i włala :naughty:
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l Przełącznik CLH i DLR planuje też u siebie , fajnie że ogarnąłeś fotochrom. S-line
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l spokojnie stopniowo będą i fotki muszę tylko potrenować jak zrobić miniaturki żeby nie było na nich żadnych napisów ani przy nich Tadammmm automacik i CLH :banan: co prawda na początku śmigało z lustrem od b7 schowanym w plastikach pod kierownicą i świeciło 24h ale teraz dzięki Dominiumowi jest lustero fotochromik z b6 http://img694.imageshack.us/img694/1122/img0114qd.jpg ps. kurcze a taki czysty był jak robiłem zdjęcie skąd tyle kurzu tuuu ---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ---------- apropo jakby kto chciał lustro fotochrom od b7 czorne to się wala w szafce ---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:59 ---------- no i zamiana face 'a jeszcze progi i lotka i włala :naughty: http://imageshack.us/a/img9/8220/img0148th.jpg no ja to mam w standardzie od samego początku więc wiem jak to cieszy a co do fejsa to co sie w nim zmieniło ? bo jakoś nie widze zmiany od naszego ostatniego spotkania ?
Opublikowano 7 Kwietnia 201313 l Autor Przełącznik CLH i DLR planuje też u siebie , fajnie że ogarnąłeś fotochrom. S-line clh rewelacyjna sprawa drl zrobiłem sobie trochu inaczej ale jeszcze nie skończone więc się nie chwale jeszcze tylko w lusterka albo klamki diody (pixi) zeby z boku coś podświetlało kałuże zewnętrzny pakiet s-line to najlepszy mod jaki może być megaśnie polepsza samopoczucie Chopinusie od naszego ostatniego to chyba przedni zderzak ale nie wiem na 100% ---------- Post dopisany 07-04-2013 at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany 05-04-2013 at 21:58 ---------- no i są upragnione listwy s-line a więc prawie pełen pakiet zewnętrzny jest teraz tylko jeszcze daszek s-line czorny ktoś maaa??? :naughty: ps. no i wczoraj wpadł nowiuśki rozrząd :hi:no i pasek i rolki alternatora dzięki H4mm3r
Opublikowano 8 Kwietnia 201313 l Autor a podziękował no by jeszcze chętnie webasto zrobił ale ten koszmar z montażem blech.. mogłem teraz z rozrządem bo dojście było jak ta lala no i Q byłoby super ale tutaj to tak mnie męczy że musiałbym tyle rzeczy wyrzucić że żal po prostu
Opublikowano 8 Kwietnia 201313 l a podziękował no by jeszcze chętnie webasto zrobił ale ten koszmar z montażem blech.. mogłem teraz z rozrządem bo dojście było jak ta lala no i Q byłoby super ale tutaj to tak mnie męczy że musiałbym tyle rzeczy wyrzucić że żal po prostu Krzycho ja też się przymierzam do Q , tylko czekam na przypływ kapuchy co nie nastąpi zbyt szybko
Opublikowano 9 Kwietnia 201313 l No Krzychu s-line robi robotę , szacunek Dobrze że fotki poprawiłeś , Widzę że moje ledy , nie dają Ci spokojnie spać
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l Autor A dziękuję to chyba najlepsza rzecz jaką można zrobić autku dać mu zderzaki s-line lub s4 Baaaa no pewno że nie dają nawet już kupiłem 2m taśmy z miesiąc temu tylko błąd spalonej żarówki mnie męczy przy okazji jakbym chciał z halogenami połączyć z pod clh ---------- Post dopisany 11-04-2013 at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany 10-04-2013 at 17:49 ---------- no i wpadło sterowanie szybek i lusterek w chromiku od a3 sportback
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l no i wpadło sterowanie szybek i lusterek w chromiku od a3 sportback http://imageshack.us/a/img839/8038/img0089xg.jpg dobre pod pasowało by mi ile taka przyjemność
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l Autor no i wpadło sterowanie szybek i lusterek w chromiku od a3 sportback http://imageshack.us/a/img839/8038/img0089xg.jpg dobre pod pasowało by mi ile taka przyjemność w acco jakieś trzyyyy sta jeszcze jest opcja od a8 bodajże albo b8 już nie pamintam ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- Nie mój to jak nie Twój to czyj ale ja już mam od Dońka z 2010 roka ale napisz na PW how much zapytam znajomego może się skusi