amaradaar Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 nie no relingi są super jak jest czarna strzała tylko że nie miałem ich od początku i już nie będzie ostatnio odkryłem że mam zawieszenie 1BV a zawsze myślałem że 1BE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Krzysiu lustra , pięknie pasi do czarnej furki ... nie mówiąc, że full wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 a dziękuję jeszcze muszę dorwać czarną lotkę b6 s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Luzik , na wszystko przyjdzie pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 tak jak mówisz szybciej przyspiesza to i szybciej musi zwalniać 320/288 no i włala jako że weeeekend dłuuuugi to postanowiłem zamontować w hołdzie naszemu największemu Ledziażowi tzw. Zestaw Małego PIXIego coś w stylu Zestaw Małego Harcerza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Zestaw małego pixiego , ledziażowi :grin: Teraz przy hamowaniu skórę z "d*py" naciągniesz na głowę .... Krzychu ,przewody i płyn wymieniłeś ???? Grubo Panie, grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Tak ATE Blue Racing ps dziękuję Devastation No teraz to w końcu konkretnie hamuluje w golfie miałem też mocniejsze hamulce wstawione więc to jedyna gorsza rzecz od golfa była ale teraz to już radość z hamowania a nie jak kiedyś ze 180 do świateł dohamowanie i redukcja cuda niewidy szyby opuszczone bo już nie ma czym hamować ps. oczywiście do Zestawu Młodego PIXIego jest też zestaw dziennych okrągłych wbudowany w halogeny tylko czasu na zdjęcia nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 jako że weeeekend dłuuuugi to postanowiłem zamontować w hołdzie naszemu największemu Ledziażowi tzw. Zestaw Małego PIXIego coś w stylu Zestaw Małego Harcerza http://imageshack.us/a/img11/8977/img05892.jpg Ech ja też takie chcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 mogę kupić tylko że tam też jest na podświetlenie przestrzeni nóg w5w czerwona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 mogę kupić tylko że tam też jest na podświetlenie przestrzeni nóg w5w czerwona a białej nie ma ?? i wszędzie gdzie są żarówki to są te diody ile to kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 nie no są są ale ja wolałem czerwoone no niestety cały pakiet plus z każdego rodzaju jedna rezerwowa 140zł za żaróweczki no ale na allegro napewno wyjdzie ciut taniej ale jakoś do najtańszych ofert tak jak samochodów podchodzę z rezerwą jednak co kalkulator to kalkulator zobaczcie co kalkulator zrobił z moich led 6000K no żółte no kurde żółte mały tjujning a więc przedstawiam moją wersję home linka taaadammmmm no dobra dobra wiem że to nie ori ale dajcie mnie chociaż sam pilot ze słonecznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Krzych a te dzienne w halogenach to philipsy ? czy jakieś inne ustrojstwo ? i napisz coś o montażu jak i co i ile to zajmuje , bo też musze ogarnąć to u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Fajny patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 no starałem się żeby to wyglądało najmocniej ori jak się da teraz jest jeszcze myśl na przyciski z b8 od home linka Fajny patent dziękuję za uznanie dzienne to NSSC 510, a więc tak rozbiórka halogenów tył do szuflady a w środek wciskamy dzienne, przewiercamy boczki jeszcze i łapiemy śrubkami do tego od środka klej na gorąco i podpinanie, no i jak jest kontrola żarówek to trzeba dołożyć rezystory i włala mam kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wszystko fajnie, ale teraz nie masz na kloszu homologacji :/ Mogą być problemy przy kontroli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 mam w środku klosz ori dziennych wrzucony w klosz ori b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 żółte hmm jakoś do mnie nie przemawiają ale kwestia gustu ty zwolnij tempo bo jeszcze trochę i nie będziesz miał co rezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 no nie są żółte mają 6000K tylko kalkulator tak zrobił zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 trzeba bylo mowic to bym ci nikosia uzyczyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 eeeee no dobry nikoś nie byłby zły :naughty: ps. no i założyłem ledy już wszędzie ledziarstwo siedzi tylko że znów kalkulator robił fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi