Opublikowano 21 Lipca 201312 l Autor no ja swój za 100zł wydarłem z paszczy lwa igiełkę więc poluj poluj
Opublikowano 21 Lipca 201312 l kupujesz taki od TT, A3, Q5 i pewno jeszcze ze dwa dadzą radę, ładnie prosisz Pana Dominika Domin79 żeby przełożył pokrętło z TT do twojego :grin:a potem to już banalnie proste wyciągasz jeden wpinasz drugi i włala :naughty: no bo najtrudniejsze to ponoć opanowanie wyciągania pokrętła tak by się nie rozwaliło :decayed: no i trzeba pamiętać o litrażowym procencie dla Dominiuma :hi: a cały taki nie będzie pasował - w sensie przepięcia odpowiednich pinów ?? Bo akurat u mnie to do czego miałby być przełożony też potrzebuje ratunku Myślałem, że da radę kupić nowy TT, Q3, Q5 (nawet widziałem na forum, że z Polo można użyć) ew. zmienić piny i po zabawie ...
Opublikowano 21 Lipca 201312 l ale mówisz o tych z alledrogo, czyli chińszczyźnie ... Nie chciałbym chińszczyzny montować - ostatnio kumpel kupił taki chiński chromowany przełącznik do swojego passata... myślałem, że to ze styropianu albo z kartonu zrobione bo takie lekkie i delikatne
Opublikowano 21 Lipca 201312 l Autor no właśnie, a tak to p&p nie ma żadnego trzeba przekładać pokręteło jaki tu spokój na na na naaaa taki mały gadżecik Dzięki arturo
Opublikowano 13 Sierpnia 201312 l Autor no i nadszedł czas na brand new aero Co prawda nikt tu nie zagląda ale .... turumm turummm wpada grzana pupcia dla leni z tyłu
Opublikowano 30 Września 201312 l no i zrobiło się ciemno ciemno czyli lampy wersja black dark http://imageshack.us/a/img196/6819/zzug.jpg Chromy zostają czy out na całym aucie?? Fela by się większa przydała:whistling:
Opublikowano 30 Września 201312 l Autor no nie po to lusterka s4 montowałem żeby teraz chromy wywalać felunek pewno i by się przydał ale właśnie działam s-line 17" (paket winter) na zimę i raczej nie wejdę we większe bo na lato kupiłem nowe opony, przymuszony awarią i fantastycznym systemem awaryjnym made by audi nie no do zewnętrznego view wpadną jeszcze grille s4, btw... dolny już w drodze coś Ty z tym grillem zrobił? :doh:ps lamperia de lux się coś nie podoba się ???
Opublikowano 1 Października 201312 l Masz moze zdjecie jak to wyglada z przodu bo tez chcem zrobic jak u Ciebie
Opublikowano 1 Października 201312 l to B6 a nie B7 Panowie mi też się to nie widzi, ale każdy robi pod siebie a lampy malinka
Opublikowano 1 Października 201312 l Autor oj tam oj tam mararuderzy czasem lekka odmiana nie zaszkodzi a no mom
Opublikowano 1 Października 201312 l Ty nosz kuźwa,aż,się,prosi o cały ryj nw czarno-masakra. Niech ktoś Ci Vt zrobi. Lampy są mega za***iste.
Opublikowano 1 Października 201312 l Tak to wygląda u mnie - lampy też czarne - tylko znaczek OOOO zostawiłem jak był