marajan Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam, mam taki mały problem.. Znalazłem dwie wtyczki i jedno gniazdo które są niepodłączone.. Te czarne pasuja do siebie, jednak nie ryzykowałem. Ta żółta może być od sensora zderzenia?? Wtyczki znajdują się stojąc przodem do auta: prawy dolny róg, okolice reflektora. od czego one są i gdzie powinny być wpięte? Auto: A4 B6 2003 1.8T AMB
domin79 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 jasiek na desce sie nie świeci???? bo żółta napewno od czujnika zderzeniowego:wink:
marajan Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 swieci sie, wiedzialem ze ich nie ma ale nie bylem pewny czy to te wtyczki... Czujniki musza byc jakies konkretne, czy obojetnie z b6?
greg2505 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jeśli nie masz wogóle czujników to pisz pw mam ze 4szt ,ale sprawdź między chłodnicą a lampą powinny być
marajan Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jak kupowalem auto to gosc powiedzial ze nie ma. obojetnie jakie mozna podlaczyc czy konkretny model? Pomoze ktos?
Rekomendowane odpowiedzi