wojtekz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Powiedzcie mi, czy to normalne że w pozycji świateł "auto" za dnia oprócz ledów przednich pali się cały tył łącznie z tablicą? Bo myślałem że za dnia tył nie powinien być oświetlony?
dziadek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 zależy od kodowania ... ale masz rację, większość przedliftów ma tył zgaszony w dzień , za to polifty mają odwrotnie
wojtekz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 kurcze no to nie wiem co jest u mnie, bo pali mi się tył cały czas, myślałem że to czujnik zmierzchu załącza oświetlenie przód + tył. Może ktoś wie co to może być?
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Kodowanie sprawdz MCE 09 ---> Coding 07 ---> BYTE 2 ---> Bit 7 zmiana z 0 na 1
wojtekz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 no akurat zaznaczenie siódemki nic nie dało w mojej sprawie, dało to że tył świeci mi się nawet przy przełączniku ustawionym na "0" ale poradziłem już sobie sam, tył zapala mi dopiero czujnik zmierzchu. dzięki za pomoc
hj88 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A mógłbyś napisać co zrobiłeś? Bo też planuje przekodować światła z tyłu.
wojtekz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 miałem zaznaczoną szóstkę, odznaczyłem ją i o dziwo zaczęło u mnie działać.
Rekomendowane odpowiedzi