Klajtekkk21 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich Chcialem wam przedstawic moje nowe wozidlo Jest to Gofer mk3 Cabrio 1.8 benzynka.... Narazie bez szalu ale powoli do przodu sie ogarnie Troche jest do roboty ale mam nadzieje ze na sezon bedzie dobrze... Plany: -Gwint juz na samochodzie (nie moglem wytrzymac) -kola BBS RS 17" 8,5 I 10J -Tylne lampy red&white -lampy przednie projektory albo same srodki na czarno -pomalowac calego dipem na bialy mat -wiekszy hokej z przodu No narazie to na tyle A to moje codzienne wozidlo co niektorzy znaja z tego forum Pozdro:wink:
Klajtekkk21 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Wpadly jeszcze czarne srodki lamp przednich no i przyciemnienie migaczy i blendy No i wkoncu przyszly wczoraj kola Dare BBs Mala przymiarka dzisiaj byla: Jeszcze tylko musze gumy zamowic i na auto POZDRO
Klajtekkk21 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zalozylem dzis kola na samochod Na dniach postaram sie wyrolowac nadkola i zejsc nizej no i dystans na tyl: pozdro
michu93 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 no fajnie leży na tym kole ogólnie fajnie się prezentuje
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 I kolejne zacne autko ze stajni Patryka Potrafisz zrobić gnój w chooy
Klajtekkk21 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Opublikowano 19 Maja 2013 Ciesze sie ze wam sie podoba na dniach jeszcze wpadna dystanse 15mm na tyl no i negatyw do tego, poniewaz przod troche sie rozkraczyl a tyl stoi tak jakos dziwnie prosto hehe pozdro
Rekomendowane odpowiedzi