Venom666 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam Moze mi ktos powiedziec czy da sie wlaczyc w jakis sposob Parzyste czestotliwosci w radiu? Mam B6 z USA i niestety sa tylko nieparzyste. VCDS nie jest w stanie.Inne rzeczy przekodowalem. Myslicie ze wymiana jednostki. Mam 2 din .
Tom A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 najprawdopodobniej trzeba przekodować radio z us na eu tak jak to robi się w przypadku rns-e
miki Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 najlepiej kolego by było gdybyś napisał jakie masz radio, ewentualnie wrzucił fotkę, wtedy będzie łatwiej pomóc...
Venom666 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam.Dzieki za opowiedz Przekodowalem juz zegary i inne pierdoly ktore sie dalo VCDS. Niestety radio nie ma mozliwosci . Mam Symphony.
Tom A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 How to convert Audi radio from US to EU? | Audi Forum
Venom666 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 OK, Tom,,, no to moze cos przeoczylem i sprawdze jeszcze raz ale nie wydaje mi sie
A4c Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 dzis byłem u magika i dowiedziałem się że sie nie da:( może słaby magik...?
Rekomendowane odpowiedzi