Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B5] centralny i oświetlenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z centralnym i oświetleniem wnętrza. Od niedawna przestało działać automatyczne oświetlenie wnętrza . Centralny działa automatycznie tylko na "zamknij". Na "otwórz" rozbraja się tylko alarm. Po otwarciu drzwi kluczykiem można uruchomić centralny przyciskiem w drzwiach - otwiera wtedy wszystkie zamki. Po odpaleniu silnika automatycznie zamykają się wszystkie zamki a po wyłączeniu silnika już się nie otwierają automatycznie,trzeba użyć przycisku w drzwiach. Przy zazbrojeniu alarmu zamki się zamykają. Co może być przyczyną? Proszę o pomoc. :(

Opublikowano

wygląda na pompke centralnego odwieczny problem audi :tongue4: pękają luty na płycie poszukaj na forum to znajdziesz dokładny opis wystarczy wyjąć pompke poprawić luty i powinno być oki a jak nie pomoże to będziemy myśleć dalej co jest przyczyną usterki :>

Opublikowano

Dzięki. Naprawiłem. Okazało się iż z powodu braku gumowej zaślepki w dolnej części nadwozia za kołem dostawało się tam błoto i woda. Przeżarło dwa piny w jednej z wtyczek pompy. Wlutowałem dwa przewody do płytki w pompie i wciąłem się w wiązkę przewodów. Chodzi jak ta lala :>. Zaślepka była wewnątrz tuż przy pompie (nie wiem jakim cudem się tam znalazła :co:) więc ją założyłem w odpowiednie miejsce. Kłopot z głowy. :tongue4: