DanielPapke Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Drodzy klubowicze, czy możliwe jest że były produkowane wersje tylko z 4 głośnikami z przodu w A4 B6 ? Od niedawna jestem posiadaczem tegoż oto auta i przy zmianie radia okazuję się ,że w kostce są tylko 4 przewody głośnikowe a w drzwiach z tyłu i bagażniku brak głośników i wzmacniacza, podejrzewam że całej instalacji również.
-RamzeS- Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ciężko mi w to uwierzyć ale skoro wychodzą ci tylko 4 to widocznie tak masz
darkle Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Niestety to prawda. Seria to tylko głośniki w przednich drzwiach i przygotowanie pod montaż radia.
Shaqr Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kostka przy radiu wygląda na ori? Trochę to dziwne ale nie takich rzeczy się na forum człowiek dowiaduje
-RamzeS- Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 w takich autach to juz powinna być seria tak jak denerwuje mnie to że kupuje w miare młode auto i mam z tyłu korbki do szyb
Rekomendowane odpowiedzi