Skocz do zawartości
IGNOROWANY

vag a spryskiwacze xenonow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy moglibyscie podpowiedziec mi gdzie sprawdzic vagiem czy mam wlaczone lub wylaczone spryskiwacze xenonow, za chiny nie wysuwaja sie i nie pryskaja, najpierw chce to sprawdzic zanim dojde do pompki, prosze napisac czy spryskiwacze chodza na jednym przekazniku z wycieraczkami tzn. spriskiwaczami wycieraczek no i gdzie sa te przekazniki, bledow vag mi nie pokazuje rzadnych. ehhh do tego wycieraczki zostaja mi w pionie.... szukam pomocy w necie i d*pa.

--------

to auto doprowadzi mnie do szału.... wycieraczki chodza w dół zamiast w góre..... masakra i zostaja w pozycji pionowej, nic nie było rozkręcane ruszane mechanicznie. Możliwe, ze gdzies w vagu przełączyłem, ze działaja jak w drugą strone - czy jest ktos kto podpowie mi jakie to może być ustawienie w VAGU. Ludzie zlitujcie sie bo pójdzie pod młotek :)

Opublikowano

Ani wycieraczek ani spryskiwaczy w Vagu nie znajdziesz , szukaj problemu w instalacja/przekazniki

Opublikowano

no 8d rana jutro czeka mnie haroweczka przy autku :)

wyciagam wszystkie wtryski, przestawiam wycieraczki, to coz mi tam wyjac lampe i pompke sprawdzic hehe

------

tak wszedzie czytam, ze niby w b6 nie ma kodowania do spryskiwaczy ale wydaje mi sie ze z tymi a4 z 2004r juz cos swirowali, bo i u mnie zauwazylem ze niby b6 ale zbiornik ori z dwoma pompkami hmm zawsze trafiam na muke hehe

---------- Post dopisany 07-04-2013 at 16:51 ---------- Poprzedni post napisany 03-04-2013 at 22:53 ----------

temat do zamkniecia. wycieraczki mechanicznie przestawione i juz zrobbione, latwe do zrobienia :) prad do pompki spryskow dochodzi niestety pompka raczej kaput wiec trzeba wymienic. pozdrawiam