beny. Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam otóż zmieniłem zderzak na poliftowy i są tam halogeny, które chciałbym podłączyć. Ogólnie mam pod chłodnicą kabel z taka wtyczka ale tylko jeden (?). Ogólnie proszę o jakieś wskazówki jak efektywnie można je podłączyć, nie na sztukę bo kabel pociągnąć ze "pstryczkiem" to raczej każdy potrafi. Chciałbym by to jak najbardziej oryginalnie wyglądało. Pozdrawiam !
marjon Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jak masz jeden kabel do halgena to i napewno masz ori wlacznik w kabinie. podłaczasz drugi kabel dziala
beny. Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Gdzie powinien znajdować się ten włącznik?
Ryba22 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 masz włącznik przeciemgielnych przód??to ten włącznik od tego kabelka.
fanthomas18 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Włącznik powinien znajdować się na konsoli, tam gdzie grzanie tylnej szyby, regulacja wysokości świateł
beny. Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 fanthomas18 dzięki, takiej odpowiedzi oczekiwałem:) Czyli mam coś namieszane... kable są puszczone, ale z kolei włącznika już nie ma Na dniach będę coś kombinować. Gdybym nie ogarnął, napiszę
Rekomendowane odpowiedzi