zabiel8 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam mam pytanko może ma ktoś namiary na jakąś firmę która montuje DVD w zagłówkach fotela ?
wrclaguna Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nie wiem skąd jesteś ale u mnie w Rzeszowie to firma ESSA
zabiel8 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mieszkam na mazurach a w okolicy niema takiej firmy ! Więc chodziło by mi o to czy jest taka możliwość że wyśle zagłówek a oni wstawią do niego dvd?
-RamzeS- Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mieszkam na mazurach a w okolicy niema takiej firmy ! Więc chodziło by mi o to czy jest taka możliwość że wyśle zagłówek a oni wstawią do niego dvd? napewno coś takiego jest wystukaj google
zabiel8 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Szukałem w Googlach i nic nie mogę znaleźć w województwie warmińsko-mazurskim jeśli ktoś ma jakieś namiary bym prosił o kontakt!?
shakal Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Przeważnie takie firmy robią już całość z podłączeniem do odtwarzacza w schowku. Nie wiem czy zrobią Ci tylko monitor w zagłówku, albo zrobią ale skasują jak za całość. Nie lepiej samemu coś podziałać?
zabiel8 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Samemu za bardzo nie mam czasu ? wiec jak by ktoś miał jakiś kontakt z taka firmą to bym był wdzięczny za podanie namiarów ?!
Kamyk Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 stary zastanow sie dobrze jak na moje to bez sensu kombinujesz lepiej poszukaj kogos madrego w 3city od Ciebie to nei moze byc tak daleko z tego co kojarze niezly w te klocki jest Alvaro (Elblag lub Melbourne, nie pamietam dokladnie) lepiej sie umow, wez dzien wolnego i pojedz nie zamawiasz kolego dywanikow, tylko to zdecydowanie powazniejsza rzecz ...
zabiel8 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Alvaro to nazwa firmy? bo wpisuje w Google i nic nie wyświetla !?
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ech ..... http://a4-klub.pl/members/alvaro-989/
Rekomendowane odpowiedzi