Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja LPG a wymiana świec na "superLPG"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy posiadając instalację powinienem zmienić świecę na inne niz zaleca producent? Producent w ABC poleca NGK - Wyszukiwarka produktów

Czy powinienem takie zakupić czy coś innego do LPG?

Opublikowano

nic dedykowanego do LPG,NGK lub Denso jedno-elektrodowe,iskra jest bardziej skupiona w jednym punkcie a nie skacze po elektrodach

Opublikowano

NGK V line :naughty:

Wcześniej w gazie miałem takie jak zaleca producent 3 grotowe, zmieniłem na v line i jest dużo lepiej, silnik lepiej pracuje pod obciążeniem.

Opublikowano

Kolego, żadnych wynalazków "specjalnie do LPG", mają być takie świece jak do benzyny, jakie zaleca producent. Ja obecnie śmigam na Denso i nie mam problemów (już około 2 lat).

Opublikowano

tak jak koledzy napisali wyzej :)

żadnych wynalazków dedykowane do Pb i tylko takie:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Kejsi napisałeś, że zmieniłeś na jedno grotowe i wyczuwasz, że jest lepiej?? Generalnie dedykowane sa takie

NGK - Wyszukiwarka produktów

To zamawiać dedykowane czy jedno grotowe?

---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ----------

ŚWIECA ZAPŁONOWA NGK V-LINE 24 BKUR6ET-10 (3106768131) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

coś takiego?

Opublikowano

kup jedno elektrodowe czy to NGK czy Denso obie firmy są dobre,tylko dobrane katalogowo pod dany silnik

Opublikowano
  • Autor

Dobrze to zamawiam te które wpisałem w ostatnim poście

---------- Post dopisany 08-04-2013 at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2013 at 14:41 ----------

Hmmm wszystko fajnie tylko nie mogę znaleźć NGK jedno elektrodowego BKUR6ET wszystkie są trzy elektrodowe

Opublikowano

kup Denso-polecam,tylko wg.katalogu

Opublikowano
  • Autor

A co myślicie o takich świecach o których wspomniał darko

ŚWIECE BOSCH PLATINUM - AUDI 80 A2 A3 A4 A6 A8 LPG (3139503439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Darko w tym samym czasie pisałem tego posta co Ty ;-)

Patrzyłem według tej tabeli silnik ABC

DENSO SPARK PLUGS

Opublikowano

bosch się popsuł

Opublikowano
  • Autor

Darko to ja już zgłupiałem, to które? znajdź proszę mi te świece i dawaj je tutaj bo dzisiaj robię zamówienie

Opublikowano

Piotrek,o Boschu nie wspominałem

---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:34 ----------

w pracy mam inne oznaczenia w katalogu,każdy normalny sklep moto ma katalogi i na pewno dobiorą

Opublikowano
  • Autor

Zastanawiam się dlaczego jedno elektrodowe mają taka przewagę nad 3 elektrodową

według katalogu to jest to ŚWIECA IRYDOWA DENSO VK20 ALFA ROMEO BMW MAZDA (3135070475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko cena trochę kosmiczna

Opublikowano

bo w 3-elektrodowej iskra lata jak żyd po pustym sklepie a w 1-elektrodowej iskra wali w jeden punkt i jest mocniejsza,gdzieś tu niedawno ktoś umieścił filmik jak to wygląda

Opublikowano
Zastanawiam się dlaczego jedno elektrodowe mają taka przewagę nad 3 elektrodową

według katalogu to jest to ŚWIECA IRYDOWA DENSO VK20 ALFA ROMEO BMW MAZDA (3135070475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko cena trochę kosmiczna

bo to jest świeca irydowa-stąd ta cena,niby wymiana co 100000km

---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ----------

zwykłe Denso ,nie powinno być więcej jak 20zeta za szt.

Opublikowano
  • Autor

Więc te które wkleiłem mogą być, tak?

Opublikowano

no wreszcie się zdecydowałeś:wink:

---------- Post dopisany at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ----------

żartuje oczywiście,kiedyś były tylko Iskry i nie było problemu z wyborem:grin:

---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ----------

Więc te które wkleiłem mogą być, tak?

mogą być,chyba że Cię stać na irydowe

---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:56 ----------

te zwykłe zamawiasz,tak

Opublikowano
  • Autor

Tak zamawiam i koniec kropka ;) Jak miałem poloneza to każda była dobra - szczotka druciana i dalej była dobra :)