Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Montaż elektrycznej klapy bagażnika w A4 B8 Avant 2008-2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edit. Dodaje video ze starymi siłownikami, zamontowałem je z powrotem tamte wysyłam do sprzedawcy. Widać różnice w zamknięciu, przy ostatnim suwie siłownika. Czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem? Czy jest konieczna jakaś adaptacja poprzez vcds? 

Opublikowano

Cześć. Co trzeba dołożyć/zmienić by zamykać klapę z pilota/przyciskiem na drzwiach? 

Opublikowano

Ktoś coś? 

Opublikowano
W dniu 16.07.2024 o 21:48, Diego1121 napisał(a):

Cześć. Co trzeba dołożyć/zmienić by zamykać klapę z pilota/przyciskiem na drzwiach? 

Sprawdź najpierw czy Twój sterownik Komfortu obsługuje elektryczną klapę. Spis odpowiednich sterowników jak i potrzebnych części zawarty jest na  pierwszej stronie.

Opublikowano
6 godzin temu, lucasek napisał(a):

Sprawdź najpierw czy Twój sterownik Komfortu obsługuje elektryczną klapę. Spis odpowiednich sterowników jak i potrzebnych części zawarty jest na  pierwszej stronie.

Ja mam elektryczną klapę. Tylko chciałbym ją zamykać z pilota lub z przycisku od środka 

Opublikowano

Ktoś coś? 

Opublikowano
59 minut temu, Diego1121 napisał(a):

Ktoś coś? 

Może zaczniesz używać wyszukiwarki i czytać tematy na forum, już Ci to kilka razy pisałem. Na pierwszej stronie jest opisane na temat otwierania klapy z pilota. Wystarczy tylko przeczytać.

Opublikowano
W dniu 24.07.2024 o 11:11, Muskel1 napisał(a):

Może zaczniesz używać wyszukiwarki i czytać tematy na forum, już Ci to kilka razy pisałem. Na pierwszej stronie jest opisane na temat otwierania klapy z pilota. Wystarczy tylko przeczytać.

Czytałem pierwszą stronę lecz nie widzę nic konkretnego opisanego jak to zrobić. 

Opublikowano

Przekopałem cały temat i zbieram się do szukania gratów :) Niestety mój Comfort nie ma niebieskiej wtyczki i tutaj pada pytanie - mając przedlifta i moduł 8K0907064CP można przełożyć poliftowy 8K0907064JG? Czy panuje zasada przedliftowe do przedlifta, poliftowe do polifta i poliftowy moduł pogryzie się z przedliftowym autem?

Drugie pytanie pomocnicze - procedura zdjęcia component protection dla laika... Wiem, że ASO itd tylko co i jak? Biorę nowy Comfort w rękę czy montuję w aucie i jadę z choinką na desce do ASO?

Opublikowano
W dniu 24.07.2024 o 11:11, Muskel1 napisał(a):

I mi chodzi o zamykanie klapy z pilota bądź przycisku w drzwiach kierowcy 

Opublikowano

Pierwsza strona.

Opublikowano

CCzy posiada ktoś elektryczną klapę w polifcie z modułem komfortu z końcówką GD będzie działać?

Opublikowano

Posiada ktoś do sprzedania moduł do zamykania klapy z pilota i przycisku w drzwiach kierowcy? 

Opublikowano

Witam mam probem jak mam przypisac moduł komfortu bo mam uzywkę czy stary to koncowka cp nowy to cq czy da sie przelutowac pamiec czy wystarczy jak przelutuje brakujace elemety z cq do cp? prosze o pomoc