Kuba A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam!! W końcu pochwalę się moim nowym nabytkiem. AWX czyli 130 km i 5 biegów rok 2003, dwa razy byłem w Niemczech żeby coś takiego złapać bo pierwszym razem nie było. Kolor jak widać szary. To mój pierwszy avant ciekawe czy się do niego przyzwyczaję.. no cóż ślubu z nim nie brałem. Z wyposażenia: - 6 X airbag - wspomaganie - ABS ESP - niklowane relingi - radio ORI na CD - podłokietnik - dekory w drewnie - FIS - zapas a nie zestaw ;-) - dwa klucze - środek SOUL - wycieraczki aero Wszystkie szyby ORI. Co do planów to raczej tylko takie detale praktyczne nie moc, nie fele ani zawiecha chociaż może... Moje plany: - nikle wokół szyb - 2 din - trzyramienna kiera i gałka s-line - xenon - naklejki klubowe - żółte halogeny - alu 16 - montaż pakietu oświetlenie - ledy oświetlające tablicę ORI - ściema szyb - emblematy - chalapacze Mała sesyjka tak na szybko bez środka bo jeszcze muszę wyczyścić. PS fele 15 z niego na sprzedaż!!!
andr3i Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 graty zakupu bezawaryjnosci zycze:wink: troche nietypowa felga 16 nie lepiej chociaz rozmiar wiekszy dac ladniej bedzie sie prezentowac
Kuba A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 z pewnością byłoby pięknie ale... 16 opony igiełki leżą a poza tym ja jezdze tylko po PL i nie chce zaraz wszystkiego wytrzaskac
sector Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ładniutki kolorek ! Jaki przebieg miał w niemcowni ? I poka te środek .
Bielun22 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 o zawieche sie nie martw.... przy 18 daje sie rade:wink:... chlapacze sobie daruj.. szerokości:hi:
#Przemo# Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Fajna furka co do felg jeżdżę od 2 lat moim po polskich drogach na 17" i zawiasu jeszcze nie ruszyłem nic nie stukać ani się nie wyklepalo a z dystansem o wiele lepiej wygląda do tego różnicy w cenie opony praktycznie nie ma.
Kuba A4 Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 przebieg 165 z ksiazka fachowcy by mu tu dali 130.... chlapacze musze miec bo mam kawalek do asfaltu... z kolami naprawde 16 mi starcza a co do koloru mi sie baardzo widzi zaraz mi sie w oczy rzucil na placu ale za duzo chcieli a po tygdoniu lekko pekli w szwach ---------- Post dopisany 03-07-2013 at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany 08-04-2013 at 21:32 ---------- Nowe fotki!! Juz po kilku zmianach. ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------
Rekomendowane odpowiedzi