Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5 1.8 ] z 1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprowadzona z Niemiec

przebieg 142tys km ( nie wiem czy realny .. nie obchodzi mnie ) silnik pracuje rown.. pieknie :razz:

wyposazenie: 4 poduszki, el lusterka i szyby przednie, klimatronic, i reszta chyba taka jak w kazdej a4 :))

dodatkowo zakupilem do niej felgi + opony letnie ( stan b.dobry) oryginalne z audi za 800zl :D

fotki :

dscf2033hk7.th.jpgdscf2029qy1.th.jpg1511061204nm6.th.jpg

witaj zle zaczales kolego i zapraszam do NEWBIE najpierw

Opublikowano

Gratulacje- super autko!

Opublikowano

Ładne A4 :!: :wink:

Opublikowano

no sliczne :)

Opublikowano

SlaVko18v, szczegolnie jak ostatnio napatrzylem sie na jakies tuningowe wynalazki to az milo popatrzyc na klasyczna elegancje :D tylko 1 pyt?? a gdzie sa alu 17'' :?: hehe mam nadzieje ze w garazu czekaja na wiosne :D

Opublikowano

na 17" na pewno lepiej będzie się prezentować :cool:

Opublikowano
  • Autor

felgi 17'? .. hmm a jak sie maja do komfortu jazdy :?: :smile: mam juz letnie 205 na feldze 15' .. moze po zimie bede mial jakas kase to sie najwyzej te sprzeda i kupi te 17:D .. chociaz 16' tez ladne :mrgreen: ... a jutro jade na wymiane tylnich tarcz i klockow;] .. bo chba od nowoci ich nie wymieniali:))

Opublikowano

SlaVko18v, poczytaj...bylo o tym na forum....jakies 20 stron ;) Ci co kupili 17'' mysla juz o 18''

Opublikowano
  • Autor

spoko poczytam :wink: tylko dajcie mi troche czasu :razz: mysle nad sciemnieneim szybek( to juz znalazlem na forum) .. tylko malo zdj jest audi ze sciemnionymi syzbami .. wiecej opisow .. bla bla bla :twisted:

Opublikowano

bardzo ładna i nie przesadź z tjuuuningiem Made in Wiocha bo szkoda tak ładnej serii :wink:

Opublikowano
Ci co kupili 17'' mysla juz o 18''

nie wszyscy

miałem przez miesiąc 17 i teraz mam 16 i jestem o wiele bardziej zadowolony pod względem komfortu

oczywiście pod kątem wizualnym lepiej 17

Opublikowano

:roll:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nie noo... gites

fajne te lampy, bardzo odświeżają wygląda auta.

Opublikowano

angel eyes :twisted: jak Ci swiecą?

Opublikowano
  • Autor

jezeli chodzi o swiatla drogowe i mijania to trzeba jeszcze je ustawic ... pojade w pon na stacje to mi usatawia jak tralala ( nie chodzi tu o regilacje elektryuczna tylko o to ze jest duza roznica w poziomie swiecenia .. prawa lampa np jest ustawiona duzo nizej ) .. jesli chodzi o ringi to robie taki myk ze bedzie osobny do nich wlacznik zamontowany w aucie ;) .. dlatego sa nie podlaczone .. czekam na nastepny tydzien ;) i odwiedzam elektryka ;)

Opublikowano

Fajne oczka. Ile kosztuja i gdzie szukac ? :a4fan:

Opublikowano

też mam te lampy i dlatego sie pytam jak Ci swiecą bo mi bardzo dobrze i nie parują :cool: jestem bardzo zadowolny z nich :twisted: tez mam osobny włacznik na ringi i tez mam srebrna niunke :wink: :twisted:

Opublikowano

ładnie sie prezentuje z nowymi oczkami :wink:

Ile kosztuja i gdzie szukac ? :a4fan:

cena:400-500zl

Allegro :wink: