Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wsadzenie nowego licznika-immo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie,szukam i szukam i nie moge znaleść konkretnych informacji.

Kupiłem licznik do swojej B5 bo chce zmienić na pełny fis.Jest to licznik po lifcie z elektronicznym zegarkiem,tak samo jak stary.Jak ominąc,usunąc,zrobic by immo działało/nie działało,by odpalić auto i iść dalej.

Jakis czas temu czytałem o odpięciu diody w liczniku i podpięciu jej do masy,był nawet filmik jak to działa na zegarach.

wiem że można też jakoś wsad zgrać ze starego licznika do nowego.Tylko jak to zrobic krok po kroku.Posiadam podstawowy kabel i VAG Coma

Czy może prościej było by kupić transponder i zaadoptować kluczyk tylko także jak

Opublikowano
Witam Panowie,szukam i szukam i nie moge znaleść konkretnych informacji.

Kupiłem licznik do swojej B5 bo chce zmienić na pełny fis.Jest to licznik po lifcie z elektronicznym zegarkiem,tak samo jak stary.Jak ominąc,usunąc,zrobic by immo działało/nie działało,by odpalić auto i iść dalej.

Jakis czas temu czytałem o odpięciu diody w liczniku i podpięciu jej do masy,był nawet filmik jak to działa na zegarach.

wiem że można też jakoś wsad zgrać ze starego licznika do nowego.Tylko jak to zrobic krok po kroku.Posiadam podstawowy kabel i VAG Coma

Czy może prościej było by kupić transponder i zaadoptować kluczyk tylko także jak

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

to po co sie wysilalem i Ci wszystko pisalem a Ty dalej swoje

nie wgrasz wsadu ze starego do nowego bo to rózne liczniki sa

napisalem ci co ci bedzie potrzebne do odpalenia auta a ten dalej swoje o odcinaniu diody k**wa rece opadaja

---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ----------

po drugie nie trzeba bedzie nowego transpondera , zakoduje sie na starym

a teraz zobaczylem ze napisales ze szukales szuklaes i nic konkretnych odpowiedzi ?????????????????????????

pol internetu jest info jak dopisac kluczyki do nowego licznika czy to z immo 2 albo 3 ja jebie :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

h*ja szukales , tylko w goracej wodzie kapany jestes i tyle

napisalem Ci juz tyle na priva ze dziecko by sie poradzilo a Ty dalej swoje

ja juz odbijam, nie zawracaj mi juz d*py jak sluchac nie potrafisz