telek86 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam, Podczas próby wymiany czujnika ABS całkowicie uszkodziłem wewnętrzny "koszyk/mocowanie" czujnika wmontowane w zwrotnicy. W związku z tym nie mogę umieścić czujnika na miejscu. Czy istnieje możliwość zakupu samego mocowania, czy muszę kupować całą zwrotnice? Pozdrawiam
OLIVER Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam,Podczas próby wymiany czujnika ABS całkowicie uszkodziłem wewnętrzny "koszyk/mocowanie" czujnika wmontowane w zwrotnicy. W związku z tym nie mogę umieścić czujnika na miejscu. Czy istnieje możliwość zakupu samego mocowania, czy muszę kupować całą zwrotnice? Pozdrawiam Jest dostępne w Intercarsie Jako tulejka czujnika abs ...29,43zł sztuka Sklep Inter Cars - 2mln części do samochodów | Sklep Online
karbonek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Weź drut miedziany, owiń czujnik i wejdzie
OLIVER Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Weź drut miedziany, owiń czujnik i wejdzie Nie wypisuj bzdur szkoda ze nie napisałeś ze można na kołku bukowym nabić czujnika ....I też bedzie sie trzymał chyba nie wiesz na czym polega montaż czujnika na takiej tulejce Bez urazy ..Ale jeśli Ty tak naprawiasz swoją to
Rekomendowane odpowiedzi