MarcinEM Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Sokal jak je zalozysz to wrzuc foto chetnie zobacze jak sie prezentuja
sokal Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Założone U mnie w wątku masz fotki na 3 str. ale muszę porobić jakieś ciekawsze ujęcia aparatem bo na razie to tylko takie pstryknięte kalkulatorem i nie oddają tego efektu który na żywo jest milion razy lepszy W rzeczywistości one są takie bardziej "kanciate" i inaczej oddają kolor... Może jutro przed pracą uda mi się coś za dnia pstryknąć
MarcinEM Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 wygladaja i prezetuje sie zarabiscie moze znajde gdzies takie fele tylko jeszcze kwestia opon mi zostanie ---------- Post dopisany 29-04-2013 at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2013 at 18:38 ---------- Wczoraj miałem zabawę z wycieraczkami pół dnia - stanęły dzisiaj oddałęm wkońcu do warsztatu żeby zrobili wahacze i rozrząd, mam nadzieje że niczego nie spartaczą Sokal długo się bawiłeś z wydechem? Zajrzałem do Twojego wątku i murze przyznać, że wyszło Ci to bezbłędnie
sokal Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Sokal długo się bawiłeś z wydechem? 4 piwa
MarcinEM Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 tez spróbuje zobaczymy czy mi wyjdzie jak u Ciebie dzwonili przed chwila do mnie z serwisu i od godziny 8 do 16 zrobili rozrzad i wahacze ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ---------- wahacze i rozrząd zrobione, można śmigać dalej
MarcinEM Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Opublikowano 1 Maja 2013 Kupiłęm Mastersporta, a miałem Lemfordera. A co też Ci sie sypią?
sokal Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Prawdziwe wahacze muszą się sypać A wpadłem wczoraj przed pracą na zakupy po wahaczyk lewa-góra-tył i końcówę drążka bo poprzednie krafty umarły po 20kkm (jak za tę cenę to i tak git, akurat rok przejeździły), i kupiłem MS'y 110zł za całość, mam jeszcze 1 wahacz MS założony od ok 18kkm, jak się będą sprawdzały to kupi się komplecik i w razie czego będą na podmiankę bo na sztuki to przepłacam
MarcinEM Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 Na sztuki nie ma sensu absolutnie no coz ja sprawdze ile te Masersporty wytrzymaja
Rekomendowane odpowiedzi