Nelson Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam, Zakupiłem taki oto zestaw głośnikowy firmy Rainbow Rainbow Audio - Experience Line EL-C5.2 Zainstalowałem część zestawu po stronie pasażera i to co usłyszałem po włączeniu radia okazało się totalną kpiną. Grają gorzej od standardowych blaupunkta, dodatkowo grubość kabli wychodzących z zwrotnicy to następna kpina. Przecież to co zrobiła ta firma, to strzał w kolano. Jak można zrobić takie kable, które mają przenosić jakąś tam moc do głośnika. Zastanawiam się nad kupnem zwrotnic z innego zestawu i poprawienie tej instalacji na grubszych kablach, ponieważ jestem rozczarowany brzmieniem. Polecacie jakieś zwrotnice? Dla porównania ori kable ze zwrotnicowymi
animavili Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zainstaluj całość ,wygłusz te nieszczęsne drzwi.Do tych głośników to 1,5mm kabelki starczą.
Nelson Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Podłączyłem stronę kierowcy na ori wiązce i jest o niebo lepiej:wink:
animavili Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Kable w z zwrotnicy na stałe,bez możliwości cięcia?.Dziwne w tej półce cenowej. Ps.Myślałem ,że na zdjęciu jest kabelek od wysokotonowca.
Nelson Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Straszny szmelc, postanowiłem zmienić na Hertza ESK 165.4:wink:
Rekomendowane odpowiedzi