dawid.bary Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam, ostatnio spalił mi się jeden ksenon, tzn przestał świecić, nawet na fisie mi się pojawiła spalona żarówka, dzień później zaczął świecić tyle że na żółtawo i do teraz działa? Czy to normalne, czy świadczy o tym że się wypala?
Fido Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 i do teraz działa? A skąd Nam to wiedzieć ? My nie wróżki. Czy to normalne, czy świadczy o tym że się wypala? Jak już zmienia barwę to się wypala.
Gwerty Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 palniki jak si ewypalaja zmieniają kolor na rozowo-czerwony. z tego co pisujesz to bardziej obstawiam ze przetwornica miała jakiś spadek napięcia.
dawid.bary Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Kupiłem już nowe, wolę wymienić zanim się wypali, co się okazało poprzedni właściciel miał założone ksenony różnych firm Osram i philips.
Fido Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Pytanie czy te nowe to ori ? Bo jak nie to popali ci przetwornice a jedna to koszt 300 zł.
Rekomendowane odpowiedzi