black.devil Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam. Muszę kupić do swojego autka opony jak i nowe felgi, bo na aktualne (zima) głównie fela - nie da się patrzeć. Co pasuje,rzuca sie w oczy i podkreśla wizerunek? Czekam na jakieś propozycje i linki. A może sami macie jakąs dobra felge, która robi wrażenie? Zaznaczę,ze interesuje mnie 18'' ... bo 19 to chyba już jazda zrobi się męcząca. Moje autko . Pozdro
topskun Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jak dla mnie to tylko rotor Poszperaj na forum, a znajdziesz to co Ci będzie pasować pod każdym względem
Irina Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Polecam włoskich felg WSP Italy na Audi:felgi audi | kupić felgi audi| felgi dla audi | alufelgi audi | felgi aluminiowe audi
shaqattaq Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 moim zdaniem rotor będzie idealny
speedyij18 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam. Chcę kupić jakieś fajne aluski do mojego autka a mianowice do Audi S4 B8 3.0 TFSI i szukam czegoś w rozmiarze 19" lub 20" w kolorze czarnym z reszta podpowiedzcie jaki rozmiar najlepszy Chciałbym żeby rzucały sie w oczy. Czekam na pomoc i propozycje
Rekomendowane odpowiedzi