kris-krzysztof Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wczoraj miałem kolizje nie z mojej winy. Spisałem oświadczenie dziś zgłaszam szkodę. Na ile mogą wycenić takie uszkodzenia?
Dikson Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Na tyle na ile wyliczy z audatex-u czyli na zamiennikach po amortyzacji. chcesz mieć nowe elementy to do serwisu ASO.Lub jak wolisz wycena swojego rzeczoznawcy i wysłać do TU sprawcy. Wtedy pewnie pozostanie sąd bo nigdy nie wypłacaja w gotówce wg cennika serwisu a wg prawa musza też tak zrobić.
nex Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jeżeli blacha nie jest zagięta a tylko lakier zdarty to idealne miejsca do wpyłeczki. Te uszkodzenia naprawisz za 200zł w sumie (mówię mój lakiernik by wziął) - za 2 wpyłeczki. Nie będzie śladu. ---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ---------- pewno dostaniesz z 800zł ---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:07 ---------- chcesz mieć nowe elementy to do serwisu ASO.Lub jak wolisz wycena swojego rzeczoznawcy i wysłać do TU sprawcy. Jakie nowe elementy skoro te nie są uszkodzone . Policzą mu tylko malowanie 2 elementów
Magicbattle Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 jeszcze felga bo te zadrapania sa masakryczne niech nowa fele policza bo pewnie krzywa.
Gość adus20 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 jeszcze felga bo te zadrapania sa masakryczne niech nowa fele policza bo pewnie krzywa. ja i półoś-ka tez, nie wspominajac o gałkach kierowniczych i mcpersonie, do sprawdzenia zwrotnica z lożyskiem po czym to wywniosowales ze felga krzywa
Magicbattle Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jeszcze felga bo te zadrapania sa masakryczne niech nowa fele policza bo pewnie krzywa. ja i półoś-ka tez, nie wspominajac o gałkach kierowniczych i mcpersonie, do sprawdzenia zwrotnica z lożyskiem po czym to wywniosowales ze felga krzywa :facepalm:to byla ironia
Gość adus20 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jeszcze felga bo te zadrapania sa masakryczne niech nowa fele policza bo pewnie krzywa. ja i półoś-ka tez, nie wspominajac o gałkach kierowniczych i mcpersonie, do sprawdzenia zwrotnica z lożyskiem po czym to wywniosowales ze felga krzywa :facepalm:to byla ironia konczac zdanie kropka ciezko wywnioskowac że to ironia, koniec OT
kris-krzysztof Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jeśli osoba ktora to zrobila na początku mówi że ona tego nie zrobiła a później nagle "odzyskuje" świadomośc jak miałęm dzwonic na policje to tez byś sie wq. Felga tak mało ale czy to ważne? Ja tego nie uszkodziłem wiec to kwalfikuje sie do wyceny.
Gość adus20 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jeśli osoba ktora to zrobila na początku mówi że ona tego nie zrobiła a później nagle "odzyskuje" świadomośc jak miałęm dzwonic na policje to tez byś sie wq. Felga tak mało ale czy to ważne? Ja tego nie uszkodziłem wiec to kwalfikuje sie do wyceny. chodzilo mi o to ze niektórzy przesadzaja, ktos uszkodzil wiec zgadzam sie w 100% ze nalezy Ci sie odszkodowanie
Rekomendowane odpowiedzi